ora: 11:36, 06 mar 2017 9284

Ion Sturza: Cineva vrea neapărat ca Leonid Talmaci să semneze un denunţ pe Platon & Co


Ion Sturza: Cineva vrea neapărat ca Leonid Talmaci să semneze un denunţ pe Platon & Co
Foto: UNIMEDIA

Fostul premier Ion Sturza este de părere că situația în care se află fostul Guvernator al Băncii Naționale, Leonid Talmaci, este tristă, dar trebuie să servească drept o lecţie pentru foştii şi actualii funcționari de stat.

„Atunci când Leonid Talmaci a fost disponibilizat, am rugat conducerea ţării, dar şi FMI să-i găsească o slujbă. E tânăr, energic, dar şi cu o experienţă extraordinară. Nu. A trebuit să apară şmecherul de Platon să-i ofere postul de preşedinte la Moldincombank. De fapt, mulţi „foşti” de la Chişinău, nemaigăsindu-şi un rost în viaţă după slujba la stat, au devenit paravane pentru şmecheri de-alde Platon sau Shor. Preşedinţi, miniştri, generali...

Dacă Leonid Talmaci a greşit, atunci să răspundă. Dar... Mulţi se întreabă: mizeria de Shor, care este direct responsabil de furtul „miliardului”, este lăsat să se răsfeţe în patul conjugal. Ba mai mult, procurorul general ne anunţă cu nonşalanţă că și-a ispăşit pedeapsa, semnând „donosul””, scrie Ion Sturza pe o rețea de socializare.UNIMEDIA amintește că fostul Guvernator al BNM, Leonid Talmaci, reținut vineri seara, 3 martie, de către procurorii anticorupție, a fost plasat în arest preventiv pe un termen de 15 zile în izolatorul CNA. Acesta este învinuit de participaţie într-un grup criminal organizat specializat în escrocherii în proporţii deosebit de mari, cauzarea de daune materiale prin înşelăciune sau abuz de încredere şi abuz în serviciu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +2 (6)
    Intradevar,presedintele de la Moldova-Agroindbank (implicata alaturi de Moldindconbank si ea) - S.Cebotari nu este arestat,ca Platon si altii,si asta dupa ce a cumparat sediul hotelului Codru,care apartine lui Plohis,la un pret mult mai mare decat cel real.
    Iar in privinta lui Talmaci - dupa ce procuraturii i-a trebuit un an de zile pentru a gasi motive de arest,peste doua zile avocatul Nagacevschi(!) ne zice ca s-a dovedit neimplicarea totala a acestuia.Da in gropi procuratura sau va permite sa se creada astfel,dupa ce au obtinut ce doreau de la Talmaci (contra lui Platon)?
  • +2 (2)
    Puneti pe masa diagnosticul cu care a fost "internat" in reanimare Talmaci, ca sa va dovedesc ca au gresit locul.Sturza banuieste ca vor prin el sa-l toarne pe Platon. Poate fi. Este un caz tipic de santaj juridic, desi omul are si careva metehne. Daca s-ar aplica acelas principiu pentru toti in sistemul bancar, maine ne putem pomeni cu bancile inchise.
    E destul de suparator sa vezi cum ii murdaresc pe cei care au avut contributie pozitiva in acest capat de tara si sa mai si vezi dupa ca un fraier alde Nagacevski il face pe aparatorul. Greata...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA