ora: 10:40, 07 apr 2015 8322 16

Ion Sturza: Am decis să mă retrag din spaţiul public


Ion Sturza: Am decis să mă retrag din spaţiul public
Foto: UNIMEDIA

Chiar dacă înainte o făcea săptămânal, de două luni, fostul premier Ion Sturza nu a mai comentat situația politică și economică din Republica Moldova. Sturza a anunțat astăzi că se retrage din spațiul public. 

„Eu unul am decis să mă retrag din spaţiul public politic. Mă voi concentra pe ce ştiu și fac mai bine, pe proiecte economice şi programe umanitare, educaţie, asistenţă acordată celor vulnerabili. De aceea şi tac, politic(os) vorbind”, a scris fostul prim-ministru pe o rețea de socializare. 

Sturza se arată dezamăgit de toată clasa politică și o critică în stilul său caracteristic. 

„Foştii, actualii şi următorii „politicieni” moldoveni, indiferent că sunt la guvernare sau în opoziţie, dau dovadă doar de o lăcomie fără de margini şi de incompetenţă crasă des condimentată cu trădarea intereselor naţionale”, a punctat acesta. 

Totuși, fostul premier spune că mai există o șansă de a redresa situația din Republica Moldova. 

„Un singur lucru e cert, că o guvernare perfect nedemocratică, ar fi posibil, ultima soluţie pentru a salva ţara”, a conchis acesta. 


Comentarii (16)
 • -5 (7)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -8 (10)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Marele campion al ezitarii, se da mare patriot, dar crede ca prin facebook ajuta cu ceva?! E milionar strain noua, caci in RM nu aduce un leu, nici locuri de munca nu a creat moldovenilor, nici taxe nu achita aici, atunci de ce sa te mai dai mare si tare?


   Sunt cetățean activ
   • -7 (11)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Sturza comenteaza, la fel cum o fac majoritatea moldovenilor. Nimic folos din asta. Doar 10 procente de alegatori au votat PL. Doar 10 procente de alegatori sunt capabili de a distinge partidul oamenilor de cascavalul din capcana. Ati votat PLDM PD PCRM, acum iesiti in piata si rasturnatii, voi ati facut prostia. In caz contrar Moldova va deveni transnistria.
   • -3 (3)
    Comentariul a fost șters de redacție.
   • +3 (5)
    Mai Ramires,Sturza a guvernat nici un an si a fost coruptie atunci,dar in comparatie cu voi a fost mult mult mai cinstit(si este).Pe urma el nu a furat,cum voi,miliarde.Potrivit lui Forbes are o avere de 90 milioane si ce locuri de munca ati creat voi moldovenilor?Ce taxe achita Plohotniuc si Filat?Din 2009 nu a venit nici o investitie straina in RM.Dezastru,facut de voi in 6 ani nu se compara cu situatia din anii lui Sturza.Limba ascunsa,lingailor dermokrati liberali puturosi.
 • -9 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  De mult trebuia sa faca acest lucru, a stat si sa dat doar cu parerea pe facebook, mare brinza, asta o fac in fiecare zi zeci si mii de oameni, dar asta nu inseamna ca iti pasa intradevar de tara, un populist si acest Sturza...

  Sunt cetățean activ
  • -9 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Cica face el ce stie mai bine, daca bre iti pasa de tara de ce nu faci afaceri, creezi locuri de munca si achiti taxe in tara, dar ai luat banii din Moldova, dupa ce ai privatizat uzine, fabrici cit ai fost premier si ai sters-o ?? partioti din astia am mai vazut eu...

   Sunt cetățean activ
   • +2 (2)
    Esti destept cum si Tuta-anume a fost demis pentru ca nu s-a acceptat programa lui de privatizare a unelor uzine si fabrici.
 • +4 (4)
  Pacat, ai obosit prea repede ori iti este frica de mafia autohtona.
 • -6 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Првильное решение, иди одохни.
  Ты нам не интересен, ты выдохся.
  Обойдемся и без твоих голубых кровей.
 • +4 (4)
  pentru Odiseu o intrebare - despre ce fabbrici si uzine privatizate in RM este vorba?
 • +1 (7)
  что получилось без голубых кровей в 1917-м история уже показала, да видно не интерен для тебя был сей предмет, Витек, тож небось выдохся
 • +5 (11)
  Жаль. Масштабная личность этот Ион Стурза, но мало кто его понял. Молдаванский, плебейский склад ума не в состоянии думать масштабно по этому есть то что есть, и всегда так будет. Бедный и глупый народец, мелкие и вороватые чинушки...., в общем терпилы.
 • -5 (5)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nu e nici o perdere ca pleaca,precum nu a fost nici un folos din el


  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  problema e ca multa lume buna la fel gindeste.Noi in parlament am ales persoane care tre sa ne reprezinte,nu sa devina stapinii pe soarta noastra.Care hotarasc cu de la sine putere in detrimentul bunului simt.Vin alegerile un fel de propoganda pentru a cersi voturi.Cu acesti guvernanti am devenit plafonati mici,fara viitor.Dar putea fi altfel cu sustinerea masiva a EU puteam avansa substantial.Toata clasa politica a devenut o pacoste
 • +1 (1)
  alfred ,tu singur esti un plebei sovietic,poate spui a cui este acesr jdan care a transferat banii in bancile rusesti,si cine la noi cloceste permanent autonomii si raioane nationale pentru limba rusa si de unde creste torba lui dodik si toate altele

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri