ora: 11:27, 15 dec 2016 10608
Autor: Aurica Rusnac

Ion Sturza, despre poza unde apare Igor Dodon alături de un sobor de preoți ai Episcopiei: „S-au pus în rând să pupe mâna noului „domn”, miruit de ei”


Ion Sturza, despre poza unde apare Igor Dodon alături de un sobor de preoți ai Episcopiei: „S-au pus în rând să pupe mâna noului „domn”, miruit de ei”
Colaj: UNIMEDIA

Ex-premierul Ion Sturza a comentat poza în care apare Președintele ales, Igor Dodon, alături de episcopul de Bălți și Fălești, Marchel și cu un sobor de preoți ai Episcopiei.

„Am ajuns să o vedem și pe aceasta – o fotografie colectivă a popimii moldovenești, cu stea în frunte... Și nu cea de la Betleem. Cea roșie, comunistoidă. Steaua cu care s-au închis lăcașele de cult , iar credincioșii au fost surghiuniți în Siberia. Ce să zic, cinism și perfidie maximă! „Slujitorii” bisericii ortodoxe moldovenești de rit moscovit s-au pus în rând să pupe mâna noului „domn”, miruit de ei. Se schimbă puterea, se schimbă și domnul lor…”, susține Sturza într-o nouă postare pe facebook.

UNIMEDIA amintește că ieri președintele ales, Igor Dodon, s-a întâlnit cu Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel și cu un sobor de preoți ai Episcopiei. Imaginile de la întrevedere au fost postate pe pagina de facebook a lui Igor Dodon.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  AVETI PERFECTA DREPTATE. NU AVEM UNDE PLECA. TREBUIE SA INGHITIM TOATA NEDREPTATEA SI MARASMA DIN TARA. PE POPOR SE FAC EXPERIMENTE CA PE COBAI.
 • +3 (3)
  La noi biserica este separata de stat sau nu,i se permite bisericii sa se implice in politica,alegeri ? Cred ca Parlamentul trebuie sa faca lumina,sa adopte o lege in acest sens.
 • +7 (7)
  Nu fiți proști treceți la mitropolia Basarabiei și cereți impozitarea bisericii.
  • 0 (0)
   Cică ”un sobor de preoți” ? Fals ! E o turmă de kgb-iști în sutane - suportul ideologic, spiritual și material a lui Igari Nikalaevici Dondown - scula lui Putler!
 • +3 (3)
  Ma voi duce numai la bisericile Mitropoliei Basaabiei,numai...

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  atita timp cit noi cu gindirea colectiva nu vom pedepsi politikul vom fi inhamatii multor interpusi si falsi slujitori iubitori de stelute legate cu lenta kolorado,flaminzi si uitati de lumea buna
 • -1 (1)
  "...trai in tarile libere...", unde oamenii care lucreaza 8-10 ore nu vor deveni niciodata liberi/milionari. Numai cei smecheri, "descurcarati" pot trai bine. Cum din saracia URSS unii au devenit superbogati? De ce a invins PSD ?
 • +2 (2)
  Toti pidarasii impreuna!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA