Citește toate știrile la acest subiect

Ion Sturza, despre Iurie Leancă: Un om cu două fețe, care adoră confortul. Reacția PPEM

Ex-premierul Ion Sturza a venit cu un mesaj pe contul de Facebook în adresa lui Iurie Leancă, în care spune că este „o persoană cu două fețe”.

Sturza afirmă că pe lângă faptul că Leancă este „un diplomat iscusit”, îi place confortul. „Plăceri care, dacă nu sunt achitate de Soros, cel puţin de al nostru „S”, punctează Sturza, făcând referire la Ilan Shor.

Ion Sturza, despre Iurie Leancă: Un om cu două fețe, care adoră confortul. Reacția PPEM
(Colaj: UNIMEDIA)

Fostul premier mai face referire și la îndemnul lui Joseph Daul de a se retrage din campania electorală în favoarea candidatului unic al dreptei pro-europene.

De remarcat e și cum s-a trezit la viaţă, lucru nesperat de fanii săi, ieşind dintr-un con de …umbră, vorba dumnealui. Răspunsul prompt şi un pic arogant la îndemnul lui Joseph Daul este o operă de „mare curaj”!

Pub

Curaj care, se pare, pune punct prieteniei sale cu popularii europeni, dar şi carierei politice”, mai scrie Sturza.

Contactat de UNIMEDIA, reprezentantul serviciului de presă al Partidului Popular European califică declarațiile lui Sturza ca fiind ale „unui om frustrat, care încearcă să revină în politica moldovenească și nu poate”.

„El scrâșnea din dinți atunci când era candidat la funcția de premier, la ușa partidului nostru și cerșea voturile”, afirmă reprezentantul serviciului de presă al PPEM.

Totodată, acesta susține că Iurie Leancă nu are niciun motiv să se retragă din campania electorală.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI