Ion Sturza, despre afirmațiile făcute de Candu: Nu inventați scenarii apocaliptice și conspirații

După ce Andrian Candu a afirmat că dacă în ianuarie 2016 Parlamentul nu ar fi votat învestirea Guvernului Filip, exista pericolul ca ţara să nu mai fie, Ion Sturza vine cu o replică la afirmațiile acestuia. 

Ion Sturza, despre afirmațiile făcute de Candu: Nu inventați scenarii apocaliptice și conspirații
(Foto: UNIMEDIA)

„Domnule președinte al Parlamentului Candu, cu tot respectul, nu încercați să scoateți compătimire și lacrimi din moldoveni! Nu inventați scenarii apocaliptice și conspirații. Dacă și s-au implicat „servicii” în situația dramatică din ianuarie 2016, au fost cele care v-au sprijinit să puneți mana pe toată puterea în Moldova. Nu mă siliți să dau detalii și nume, mai sunt unii în funcții... Alții și-au „cerut iertare”. Un ciolănel cu fasole la bătrânețe este exact …ce nu știam noi... că ne trebuie. Pentru unii mirosul „pumnului în bot” de la „negocieri” a dispărut demult. Doar ciolanul a rămas”, a scris Sturza pe o rețea de socializare. 

UNIMEDIA amintește că Andrian Candu invitat fiind în cadrul unei emisiuni politice a declarat următoarele: „Formarea Guvernului şi nemijlocit pe data de 20 ianuarie când a fost învestit Guvernul, acela era un scenariu foarte bine pus la punct şi exista un pericol foarte mare ca Republica Moldova să nu mai existe astăzi.”

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub