ora: 11:34, 21 aug 2013 6489 18 Autor: Ana Sîrbu

Ion Cebanu, noul şef la „Mina din Chişinău”


Ion Cebanu, noul şef la „Mina din Chişinău”
Tineret, păduri, mine
Ion Cebanu
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Fostul ministru al Tineretului, Ion Cebanu, va fi noul director al SA „Mina din Chişinău”. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către reprezentanții întreprinderii. Potrivit sursei, Ion Cebanu a fost înaintat în această funcție de către consiliul de administraţie al întreprinderii.

Numirea lui Cebanu în funcție va avea loc pe 4 septembrie 2013, când va avea loc Adunarea generală a S.A. „Mina din Chișinău”. În ordinea de zi este inclusă și eliberarea din funcția de director al întreprinderii a lui Maarif Raghimov.

UNIMEDIA amintește că Ion Cebanu a fost numit șef al Agenției de Stat MoldSilva la 27 februarie 2013. În perioada 2009 – 2013 a fost ministru al Tineretului și Sportului, în cadrul Guvernului Filat. 

Precizăm că fostul șef MoldSilva, Ion Lupu, a fost revocat din funcție de liberali, deoarece nu ar fi comunicat despre incidentul din Pădurea Domnească, de la sfârșitul anului 2012. Inițial, Filat se declara contra pentru ca Ceban să treacă din funcția de ministru în cea de șef MoldSilva. Ulterior, în urma negocierilor politice, liberalul, a fost totuși numit șef la această întreprindere de stat.

Politic
 
Căutare
Top taguri