ora: 17:02, 27 apr 2017 8824
Autor: Redactia UNIMEDIA

Ion Ceban, despre decizia de a organiza referendum de demitere a Primarului: Până la finele anului Dorin Chirtoacă va pleca din funcție


Ion Ceban, despre decizia de a organiza referendum de demitere a Primarului: Până la finele anului Dorin Chirtoacă va pleca din funcție
Foto: UNIMEDIA

Consilierul municipal PSRM a făcut declarații imediat după ce Curtea de Apel a dat citire deciziei de a admite organizarea referendumului de a-l demite pe Dorin Chirtoacă.

„Suntem puțin surprinși, pozitiv surprinși, de decizia Curții de Apel, care ne permite să începem Campania pentru referendum. Până la finele anului Dorin Chirtoacă va pleca din funcția pe care o deține”

 

Socialistul a mai spus că în cel mai scurt timp vor începe campania de colectare a semnăturilor pentru referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă.

„Suntem siguri că vom fi susținuți de majoritatea absolută a chișinăuienilor. Oamenii vor să scape de acest individ incompetent și iresponsabil.

Chirtoacă, pregătește și a doua ureche. Mâna Chișinăului vine la tine.

Eu sunt convins că Dorin Chirtoacă va fi demis prin referendum. Asta dacă între timp nu va fi și el arestat de CNA, pentru că există o mie de motive ca CNA să-i treacă pragul”, a mai adăugat.

UNIMEDIA amintește că astăzi, Curtea de Apel a admis organizarea referendumului pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (6)
  Eu tot sunt convins ca daca va fi referendum Chirtoaca va pleca neaparat.Dar tot asa de convins sunt ca daca va avea loc pe urma alegerea primarului,socialistii nu vor obtine functia de primar.Nu va trece nici Ceban,nici Greceanii,va fi aleasa cu totul alta persoana.
 • +5 (5)
  sarutul frantuzasc cu pd va ia mintile?
 • +4 (4)
  Socialistilor le joaca bucile de bucurie, lea venit in svirsit si lor ghiocul in mina, freaca palmele de bucurie ca vor fi monopoli in furturi. Degiaba va bucurati doghitocilor, chimirul este desert. De-ar mai prinde la minte ceva si deaspora si ar inceta transferurile valutare spre RM, indeobste ar fi super.
 • 0 (2)
  uitativa la fata lui ceban,tot el purtatorul
  de cuvint al nepresedintelui-asa un primar va doriti

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA