Interviu: Vlad Plahotniuc vorbește despre relația cu Vlad Filat și învestirea noului Guvern

Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, deputat în Parlament, a declarat în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA că acesta nu a participat la niciun război cu Vlad Filat și că în prezent nu a existat necesitatea apariției unui armistițiu între cei doi. 

„Faptul ca el a facut unele declaratii dure la adresa mea, nu inseamna nicidecum un razboi. Eu percep astfel de actiuni ca o descarcare emotionala din partea lui, doar ca ar trebui sa-i cer despagubiri pentru ca-mi foloseste numele ca sa-si descarce supararile acumulate. Glumesc, desigur.
Interviu: Vlad Plahotniuc vorbește despre relația cu Vlad Filat și învestirea noului Guvern
Vlad Plahotniuc, deputat PD (Foto: UNIMEDIA)

Eu cred ca Vlad Filat, atunci cand s-a lansat in acele acuzatii nefondate la adresa mea, a facut-o folosind niste informatii neverificate, asa-zise informatii de presa, care nu s-au confirmat niciodata”, a spus sursa.

Întrebat dacă va vota pentru învestirea noului Guvern, Plahotniuc a menționat că nu are nicio problemă să-l voteze pe Vlad Filat premier, însă se va conforma deciziei formațiunii. „In acest moment pot doar sa va spun ca dialogul PDM cu Vlad Filat este unul constructiv”, a precizat acesta.

Deputatul democrat a mai spus în intervenția sa că nu are nicio implicare în furtuna din sânul PL și că și-ar dori unitate în echipa liberalilor. La fel, Vlad Plahotniuc s-a referit și la noul procuror general, Corneliu Gurin. Acesta a negat zvonurile care spun că funcția a fost un târg politic între PLDM și PD. „Corneliu Gurin nu este candidatura unui partid, el este candidatura care a intrunit numarul de voturi necesare si care a fost investit cu increderea Parlamentului”, a conchis Plahotniuc.

Citește interviul integral aici pentru a afla mai multe detalii despre relația Vlad Filat-Vlad Plahotniuc, ce regretă democratul, cum comentează situația din Partidul Liberal și care este viziunea sa cu privire la noii miniștri din Guvern.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub