ora: 07:20, 22 apr 2013 13999

Interviu: Vlad Plahotniuc vorbește despre relația cu Vlad Filat și învestirea noului Guvern


Interviu: Vlad Plahotniuc vorbește despre relația cu Vlad Filat și învestirea noului Guvern
„L-aș vota pe Filat premier”
Vlad Plahotniuc, deputat PD
Foto: UNIMEDIA
Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, deputat în Parlament, a declarat în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA că acesta nu a participat la niciun război cu Vlad Filat și că în prezent nu a existat necesitatea apariției unui armistițiu între cei doi. 

„Faptul ca el a facut unele declaratii dure la adresa mea, nu inseamna nicidecum un razboi. Eu percep astfel de actiuni ca o descarcare emotionala din partea lui, doar ca ar trebui sa-i cer despagubiri pentru ca-mi foloseste numele ca sa-si descarce supararile acumulate. Glumesc, desigur.

Eu cred ca Vlad Filat, atunci cand s-a lansat in acele acuzatii nefondate la adresa mea, a facut-o folosind niste informatii neverificate, asa-zise informatii de presa, care nu s-au confirmat niciodata”, a spus sursa.

Întrebat dacă va vota pentru învestirea noului Guvern, Plahotniuc a menționat că nu are nicio problemă să-l voteze pe Vlad Filat premier, însă se va conforma deciziei formațiunii. „In acest moment pot doar sa va spun ca dialogul PDM cu Vlad Filat este unul constructiv”, a precizat acesta.

Deputatul democrat a mai spus în intervenția sa că nu are nicio implicare în furtuna din sânul PL și că și-ar dori unitate în echipa liberalilor. La fel, Vlad Plahotniuc s-a referit și la noul procuror general, Corneliu Gurin. Acesta a negat zvonurile care spun că funcția a fost un târg politic între PLDM și PD. „Corneliu Gurin nu este candidatura unui partid, el este candidatura care a intrunit numarul de voturi necesare si care a fost investit cu increderea Parlamentului”, a conchis Plahotniuc.

Citește interviul integral aici pentru a afla mai multe detalii despre relația Vlad Filat-Vlad Plahotniuc, ce regretă democratul, cum comentează situația din Partidul Liberal și care este viziunea sa cu privire la noii miniștri din Guvern.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (10)
  Poporul ar prefera sa nu te vada in politica - asa cum nu te-a vazut la Marile Adunari Nationale. Pleaca din ochii nostri!
  Revolutia nu s-a facut pentru averile tale monstruoase. Esti un las si dusman al Tarii. Te-ai implantat in virful conducerii AIE cu un singur scop - de a distruge Alianta din interior. Si ai reusit...
  Dar nu te vom ierta niciodata.
  • -12 (14)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Intotdeauna oamenii destepti au stiut pe cale amiabila sa rezolve orice problema ce le sta in cale.
   Au dovedit diplomatie si in aceasta situtie, prin acest fapt dovedesc grija fata de problemele alegatorilor, ci nu personale.
   • +4 (6)
    "Diplomatie" dintre patrioti si dusmani nu exista.
    Nu uitati in ce lume traim. Tara e divizata intre "ai nostri" si "ai lor". Unii locatari de la bloc la salutul "Buna ziua!" raspund
    cu "Здавствуйте". Suntem "amabili" si "diplomati" - nu? :)
    • -3 (11)
     Plahotniuc vine la compromis si accepta dialogurile pentru desemnarea candidatureii lui Filat ca premier ,respectiv Plahotniuc demonstreaza ca nu are orgolii ci doreste ca tara noastra sa aiba un Guvern functional.
     • -4 (12)
      Eu cred ca aceasta noutate este imbucuratoare pentru RM astfel ca ne putem misca mai departe spre UE prin gasirea unuei intelegeri la votarea candidaturii premierului. Cert e faptul ca nu pute-am lua succese la semnarea acordurilor cu UE fara de un premier legitim.
      • -4 (12)
       PDM in permanenta a fost partidul ce a calmat toate conflictile si a adus la dealog pe toate partile ,ca mai apoi sa fie un rezultat frumos inregistrat pentru tara .
       • 0 (6)
        Fireste ca trebuia sa fie gasita acea solutie pentru a continua vectorul european ,sunt deprisos aici orgoliile si excesul de principii,cred ca Plahotniuc si de data asta a demonstrat ca pune in frunte problemele sociale decit propriile orgolii.
        • -2 (8)
         Macar acesta Plahotniuc nu se tine cu dintii de functii si orgolii tupeiste.
         • +3 (7)
          plohatniuc macar nu are nicio valoare daca sincer , el numa in lumea mafiotica mai are ce spune dar asa in politica e un mare zero , atit mental cit si in influenta
          • +1 (7)
           da tu de nde scunosti ce se intimpla in lumea mafiota ? tu ce esti vreun"palajenet" pe acolo ? :)
          • -2 (6)
           El e sluga lui Filat deaceea si se afla cunoscut ce e in lumea mafiota ,caci mai corupt ca fostul premier poate si viitorul nu au fost nici Olejka Voronin
          • -4 (10)
           Filat lo demascat pe Plohatniuc in tot ce face acesta ilegal..si de aceea lui nu ia palcut si a dorit sai declare razboi lui filat...
          • -3 (7)
           Plohatniuc sa ajunga iar in parlament face tot posibil..dap gata este bun cu toti si tot asa mai departe...dam nu mai doreste razboi cu Filat,deoarece a vazut ca pierdut un duel...
          • -2 (4)
           Democratii au inteles deja ca Filat ramine a fi candidatura potrivita la functia de prim-ministru. Am vazut cu totii rezultatele lui Filat timp de 4 ani, si sincer sa fiu, il socot ca primul premier atit de competent, ce stie sa-si faca treaba mai bine ca oricine.
           Am incredere in dumnealui.
         • -3 (3)
          Eu cred ca ar trebui sa lasam deoparte fatarie si mindria si ar trebui sa asiguram aceasta tara lasata in voia soartei cu o guvernare functionala. Politicienii au inteles asta cu mult timp in urma.
          Cred ca totusi o vor face-o.
       • +5 (9)
        Prostiia lui plohatniuc este destul de mare dar si limitele acestea nici nu se vad , Plohatniuc a fost si este un Bandit
        • -2 (6)
         o spu-o un prost, ce isi are nick-ul name RobbinHood. Atentie, prosti de aiai aici se vede ca is vreo doi, arunca birfe si vin fara nici un argument, populisti.
        • +5 (7)
         Defalt Filat a fost cel ce a distrus Alianta si ce sa lipit de scaunul premierului pentru care nu a dorit sa de-a inapoi ,chiar daca nu s-a gindit acesta niciodata la tara ci cum sa-i mearga mai bine contrabanda de tigari.
        • -4 (4)
         Cred ca cu totii am avut nevoie de intelegere astfel aveam sa prejudiciem Statul si mai mult pentru orgoliile lui Filat si coruptia acestuia precum si principiile lui Ghimpu ave-au sa ne induca intr-un impas si mai mare. Deaceea Plahotniuc a venit cu solutii si calmarea spiritelor ceea ce presupune ca acesta din urma are o inteligenta mult mai avansata.
       • -2 (4)
        Cred ca o astfel de decizie, de a-l alege din nou in functia de premier pe Filat, este una foarte bine-gindita.
        Filat doar a fost ales de popor, deci, poporul il doreste in fruntea guvernului.
  • +13 (13)
   Plahotniuc - Filat au semnat un Pact la fel ca si
   Molotov – Ribbentrop, au Trasat cu Creionul sferele de Influenta.
   Aicea e Teritoria ta, acolo e Teritoria mea.
   Sarac Popor Moldav, ce Monstri au Revenit la guvernare.
   • +1 (7)
    Totusi nu-l comparati pe Filat cu Plaho. Padurea Domneasca a aratat clar cine si cine este. Filat s-a distantat clar si hotarit de aceasta gasca tenebra. Dar ati vazut ca fortele reactionare in frunte cu Lupu-Plaho-Diacov-Candu-Corman-etc. sunt prea puternice si au pornit o contraofensiva violenta. Iar protestul poporului a fost prea slab pentru a le da riposta cuvenita.
    Cu Filat ne vom descurca noi, dar cu mafia lui Plaho + "patriotii" lui Selin-Pinciuc-Voronin-Dodon-Ceban-Grecanaia-Formuzal ce facem?
    Nu vad forte care ar fi in stare sa-i combata...
    • -4 (8)
     padurea domneasca a aratat ca Recean cu Filat cunoasteau din star totul, doar ca au tinut pina la un moment dat totul in secret, pentru a politiza cazul. Nu uita de interceptarile in care Filat a fost demascat ca un corupt si contrabandist.
     • +2 (4)
      Atacurile voastre sunt fatarnice si lase.
      Dati vina nu pe cei ce au savirsit vinatoarea domneasca si cu toate fortele au tainuit adevarul, distrag atentia societatii spre fleacuri si alte evenimente...
      • -2 (4)
       cazul padruera domneasca este in proces, vinovatul este gasit si este judecat, ce naiba vreai ? cine este de vina, de faptl ca recean si filat au tainuit acest caz ?
  • -6 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   tu, nu esti corect aici, sa nu fi fost Plohotniuc si Marian Lupu nu mai aveai tu azi , o massmedie libera si comunisti in opozitie, asta datorita lor s-a dat lovitura crincena lui Voronin. Da ceea ce spui tu acum, sunt doar niste denegrari pe nedreptate.
  • +2 (2)
   Bravo,Plohis!Atat timp cat iesti la putere,si tu,si Filea,nimeni nu se va atinge de voi si de averile voastre de miliarde.Omana spala pe alta!
 • +6 (10)
  Va vota fără îndoială. Pe mine mă deranjează că el se pretinde a fi mare patriot şi politician şi asta este rău pentru ţară. Modificările la CE îl pot favoriza mult doar pe el.
  • -5 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   mai intii de toate schimbarile de la CE, te vor favoriza pe tine, pe mine, pe noi electoratul, asta ii defavorizeaza pe ei, politicieni, deoarece va trebui sa lucreze si sa dea dovada ca merita alesi in Parlament. Nu incurca lucrurile.
 • +2 (4)
  Toti cei ce doresc sa ne fure victoria in lupta pentru eliberare nationala
  prin siretlicuri, diversiuni, smecherii si fraerism sunt dusmani ai poporului.
  Alt calificativ nu exista. Statul trebuie sa fie destul de puternic pentru a pune capat tuturor incercarilor de na abate de la calea aleasa spre marea Familie Europeana.
  Cei ce opteaza cu inflacarare pentru directia Euroasitica, sa fie fortati sa plece in "raiul" lui Stalin si Putin.
 • +9 (9)
  Asta mai are tupeu sa iasa in fata presei? mai bine s-ar lua de maina cu celalt Vlad si s-ar duce ambill la inchisoare. Ar fi un act care ar spori shansele Moldovei la integrare europeana!
  • -5 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Datorita lui asta, tu incepind cu ziua de vinerea trecuta, vei putea sa alegi concret omul, si nu liste de deputati pe care nici nu le cunosti, datorita lui "aista" cum spui tu, ayi Voronin e in opoyitie, datorita lu aista, Filat poate intruni in scurt timp votul necesar pentru noul Guvern. Aici se vine cu argumente si nici de cum nu cu aiureli. Sa nu fi fost pe plac oficialilor UE Plohotniuc, ei deja demult da deau de inteles asta, insa realitatea arata alt ceva. Noi vom merge impreuna cu Plohotniuc, Lupu, Filat in UE, asta deja e suta la suta.
 • -6 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  un raspuns bun, fata de jurnalisti. Cel putin Plohotniuc procedeaza intelegent si moderat. Imi place astfek de politica. E bine, ca e bine si probabil ca vom avea un guvern nou si functional, ult mai functional si ne corupt.
  • +1 (1)
   Inca nu se stie de vom avea. Iar daca totusi vom avea, apoi va fi condus din umbra tot de fortele obscure si antipopulare...
 • +3 (7)
  Credeti ca Corneliu Gurin il va demasca pe Plaho si acolitii lui?
  Tot oamenii lui Filat si noi, patriotii adevarati, vom avea de suferit...
  • -5 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   anume in ce sa-i demaste ? In politica pro sociala ? IN proiecte de legi care favorizeaza poporul ? In atragere de investitii si companii mari din UE ? In calmul politic. In dorinta de a merge la dialog si la consens ? La ce sa-i demaste ? Spuneo ? ))
   • +6 (8)
    Spun. Deschis si hotarit. Niciodata n-am stimat si nu voi stima chiaburi bogati. Interesele lor n-au nimic comun cu interesele poporului. Proiectul lui Plaho de alegeri, propulsat asa de rapid, fara careva discutii in societate, e orientat pentru slabirea partidului lui Voronin si altor partidute mici, pentru a putea mai usor si mai ieftin sa cumpere persoanele dorite.
    Pentru mine criteriul principal e CAUZA NATIONALA, LIBERTATEA si ECHITATEA sociala, bazata pe Principiul (Doctrina) Bunastarii Rationale.
    Fara moguli si miliardari, dar si fara saracie si mizerie.
    • -6 (6)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Mogulii si Miliardarii - saracie si mizerie, sunt doua componente care nu le poti evita nici de cum, pentru ca de altfel ar fi trait iarasi in comunism, Echitatea sociala anume prin astfel de proiecte care le inainteaza PDM si se face, ultimul cel al lui Plohotniuc e unul din ei, se vede foarte bine ca tu, nu cunosti despre ce vorbesti, sau esti platit pentru a arunca mesaje denegratoare in adresa anume lui Plohotniuc pe net, asta e realitatea.
     • +2 (2)
      Esti un slugoi al celor bogati si neobrazati.
      Nu e vorba de comunizm si egalitarism nejustificat. E vorba de o noua societate, in care fiecare si-ar putea realiza potentialul adevarat si ar obtine bunastarea rationala pe cale cinstita si demna. Nu avem nevoie de miliardari! Avem nevoie de oameni care pun interesele Patriei mai presus decit interesele proprii particulare si goana dupa avere, casteluri si lux.
      Iata de ce societatea trebuie guvernata de catre oameni destoinici cu intelepciune, iar guvrnarea ar pune limite clare
      pentru a stopa lacomia celor fara simt.
      • -3 (3)
       ba, e si bea niste apa si calmeazate, deoarece faci aici spuma la gura, nimic la concret, doar ca te bati in pumn cu pieptul ca esti patriot, atunci de ce stai, Go la facut armata, pentru ca anume acolo vei da dovada esti tu patriot sau nu.
       • +2 (2)
        Dovada am dat-o in timpul Revolutiei.
        Dar unde ai fost tu, ratacitule?
   • +2 (2)
    Vasili, aveai un text aproape ireprosabil pina ai pomenit de politica prosociala si de atragerea companiilor mari din UE. Dupa stilul de a formula frazele se pare ca esti A.P.. Tarisoara asta trece printr-o saracie fara precedent si cei ce nu vad asta sint puri si simplu orbi. Totodata, o alta categorie a populatiei (inclusiv alesii) defileaza in ochii celor flaminzi cu masini de peste 50 mii euro, case de milioane si alte atribute de lux. Companiile mari europene care au incercat sa intre in Moldova in ultimii 3 ani (probabil, citeva zeci) nu au reusit s-o faca. Este si normal, ei ar strica businessul alesilor nostri.
    Se pare ca ferindu-ne de comunism, noi, cetatenii onesti (indiferent de limba vorbita) am nimerit pe miina hotilor.
 • -6 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Planetin, de ce incerci sa veyi doar "relele" pe care le inventeaza, alde Mocanu si Jurnal ? Un exemplu , Votul Mixt, propus de Plohotniuc si sustinut de majoritate in parlament, apropo pldm, demonstreaza faptul ca asta anume ca la popor si se gindeste. Aduti aminte daca cunosti, cine a luat d ela popor votul mixt ? Si vei intelege ca s-a facut doar cu un scop, omul simplu sa nu detie control asupra politicului, Plohotniuc cu PDM si sustinerea in prlament cu voturi pldm si grupul Misin si godea au intors acest drept poporului , de a controla si alege la propria dorinta politicul. Asta e cel mai demonstrativ exemplu, care demonstreaza contrariul spuselor tale.
 • +7 (7)
  Maaaare potlogar, maaaare smenar!!! Ii tremua totusi fundul. Caci fara imunitate e mort! Nici locul de veci din Iran nu-l scapa de tribunal!
  • -3 (3)
   tu asta despre cine ? despre Husein Mubarak ?
   • 0 (0)
    Paianjenul abominabil Plahoit merita soarta Ceausistilor-Hisein!!! Timpul le pune la punct pe toate, iar pentru asta trebuie sa-i acorzi dor timp!
 • +3 (3)
  Eu totdeauna am pledat pentru ca alegerile sa aduca la guvernare PERSONALITATI de valoare, destoinice si patriotice.
  Am optat pentru interzicerea tuturor partidelor - ele dezbina societatea si in listele lor propulseaza in Parlament gunoi si tradatori, mancurti si lasi.
  Sunt pentru alegeri in totalitate nu pe liste de partide. Dar cu conditia ca candidatii nu vor fi cumparati de cineva. Sa fie un scrutin de concurenta cinstita si cu demnitate. In caz contrar alegerile nici nu mai au rost.
  Mai bine sa avem citeva persoane cu vointa politica care ar conduce hotarit Tara spre realizarea rapida a idealurilor Revolutiilor noastre.
 • +3 (3)
  mdaaaa toti stu cine este Plahotniuc cum a ajuns in politica, se vede de la o posta cum controleaza tot si pe toti numai unul tu "Vasli" stai toata ziua pe unimedia si bagi comenturi peste comenturi si ii speli imaginea, tie cat iti plateste?? sau tu faci o binefacere ))))
  • -3 (3)
   Da bai, ca nu am eu ce face, sa stau toata ziua pe unimedia si sa ma las in circuri ca si tine. Doar ca a aprut o stire interesanta la cre am vayut ca unii de alde tine, vin cu niste prostologii de comentarii, nefondate si neargumnetate. Acum cine este Plohotniuc si de unde vine el si cum a ajuns el in politica ? ia spunene ca eu uite in afara de brife nimci ca si tine nu am auzit ?
 • +3 (3)
  Plaho inca din studentie a fost angajat in proiecte secrete militare (cercetari in domeniul combustibilului pentru rachete) - si cum credeti - putea oare un moldovean sa fie angajat in asa proiecte fara a fi mobilizat si stimulat de KGB?
 • +2 (4)
  Buna PROSTIME mai are si tara noastra, pana nu demult Ghimpu era atacat pe motiv ca ar fi omul lui Plahotniuc si ca Plahotniuc ar fi capul tuturor relelor de pe intreaga planeta Pamant, dar acum dupa ce Ploha si Filea s-au unit, tot aceeasi PROSTIME declara ca Filat a devenit omul intelept care nu iubeste cearta, iar Plahotniuc omul proeuropean care se lupta pentru interesul national.
  Bravo PROSTIME, datorita voua si lui Filat pe care il idolatrizati ( acum vad ca si pe Plahotniuc), la alegerile din 2014 R.M. va intra intr-o noua epoca COMUNISTA.
 • 0 (0)
  Ghimpu este omul pentru MOLDOVA si pentru moldoveni , in rest eu prsonal nu vad pe nimeni...............................................................

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA