Instruire gratuită de la italieni. Moldovenii vor învăța să facă pâine și pizza ca în Italia

Pizza italiană va putea fi savurată și la noi, în Moldova. Acest fapt se datorează unei companii italiene care și-a propus să-i ajute pe producătorii locali, de panificație și patiserie din Regiunea de Sud, să își dezvolte abilitățile în ale brutăritului. 

Viitorii meseriași vor dispune de instruire gratuită din partea reprezentanților Provinciei di Novara din Republica Italiană, mai mult de atât sunt foarte bucuroși să împartă experiența lor bogată cu moldovenii noștri. Ideea ar veni din partea unui antreprenor italian, brutar de meserie, care deține mai multe restaurante din Italia.

Potrivit www.adrsud.md , ADR Sud a acceptat propunerea partenerilor italieni. Astfel, începând cu luna februarie a anului 2018 se preconizează ca în Regiunea Sud să fie organizate cursuri de formare profesională în domeniile brutărie și patiserie. În cadrul master-classurilor oferite de brutari și patiseri italieni cu renume, aduc cu ei în Moldova nu doar tainele meseriei, ci și utilajul modern folosit în fabricarea pâinii și a produselor de panificație.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.