ora: 16:56, 09 iun 2014 9583 12

(infografic) PCRM, scindat între Voronin și Tkaciuk


(infografic) PCRM, scindat între Voronin și Tkaciuk
Voronin și Tkaciuk
Foto: UNIMEDIA
Disensiunile din Partidul Comuniștilor scindează partidul și îl împarte în două tabere, a lui Tkaciuk și a lui Voronin. Despre taberele din PCRM se discută de mai bine de doi ani, dar acum devin mult mai evidente, notează UNIMEDIA.
 
La ședința de sâmbătă, 7 iunie, a Comitetului Central, unde s-a decis excluderea lui Mark Tkaciuk, Grigore Petrenco și Iurie Muntean din Comitetul Central. Votul a fost unul deschis, astfel, membrii au fost nevoiți să aleagă din start de a cui parte sunt.

Vedeți mai jos un infografic, care ilustrează cum este fracționat partidul, prin exemplul deputaților din Parlament.
 
 
„Grupul talibanilor” este format din Mark Tkaciuk, Iurie Muntean, Grigore Petrenco, Alexandr Petkov, Mihail Poleanski, Constantin Starîș, Eduard Mușuc, Zurab Todua, etc.
 
De cealaltă parte, „fideli” lui Voronin au rămas Artur Reșetnicov, Maria Postoico, Oleg Reidman, Anatolie Zagorodnîi, Violeta Ivanova, Ala Mironic, etc.

Comentarii (12)
 • +2 (4)
  mult succes,acestu-i partid,vechi si putred...

  Sunt cetățean activ
  • +1 (9)
   Inca putin si nu va ramine nimic din acest partid.
   • -1 (7)
    Mult succes pentru destramarea PCRM .sun de pentru acest lucru ,chiar daca nu doriti mult timp nu o sa o mai duceti
 • +2 (4)
  URAAAAAA!!!! URAAAAAA!!!!
  :D
 • +3 (3)
  финита ля камедия
 • +1 (1)
  Dacă n-a scris articolul Unimedia, nici autor n-au puput indica ))
 • 0 (0)
  Dnu Bujenitsa va sustinem. Uraaaaaa, Spre Europaaaaaaaa!!!! lasat-i pe gopnicii ce i-ati educat, sa traiasca in fericirea lor utopica, adica in kakaaaat
  • +1 (1)
   mai da in "grupul talibanilor" spuma degeneratilor, satanistilor, prostia in persoana, helicobacter pilori a societatii, cu Shar-pei-ul staros
   • 0 (0)
    si poza lui tkaciuk, una din cele mai reusite
 • -2 (4)
  acest partid,inca o sa ne aduca surprize.
  poporul tine minte cum a trait chind au fost ei la conducere,iar ceia ce comentati voi pe aici,poponari din Romania shi cei cu creerul neted shi zombat din Moldova,nu are nici o tandenta cu realitatea!
 • +2 (2)
  Cînd au fost komuniștii la guvernare curgeau rîuri de lapte cu maluri de miere. PROSTII, de parcă n-am trăit și n-am văzut. Toți erau în kkt și trăiam într-o mlaștină împuțită. Fără nicio speranță. Se fura pe timpul komuniștilor ca în codru verde, numai că toți tăceau și nimeni nu știa nimic. Voronin, marele bolșevic a devenit marele CAPITALIST putred de bogat. Dacă ar fi trăit oamenii decent, cu case, apartamente, mașini, odihnă de 2 ori pe an peste hotare undeva în Maldive, pensionari cutreierînd Europa - mai credeam, chiar mîine votam pcrm. Dar așa totul este o poveste inventată de cei DEBILI pentru cei CRETINI. Chiar și pe timpul lui Brejnev plecau oamenii în taiga la ZARABOTKĂ. Ați uitat? Cu salariul din kolhoz făceai casă la paștele cailor. Așa că mai terminați cu raiul komunist, că de fapt este un iad. Cele mai bogate țări de pe mapamond sunt țările în care n-a călcat cizmă de bolșevik rus și nici n-a puțit a komunist. Și…

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  DA,COMUNISTII SE DESPART ,DAR CRED CA AR FI MAI BINE CA AMBELE TABERE SA AJUNGA CIT MAI REPEDE LA CIMITIRUL POLITIC....

  Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA