ora: 15:30, 01 iul 2017 23279

Imaginea zilei. Cum ar arăta fotografia de grup cu deputații care au completat rândurile PD


Imaginea zilei. Cum ar arăta fotografia de grup cu deputații care au completat rândurile PD
Foto: Facebook/Maria Ciobanu

Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, a postat pe rețele de socializare o imagine în care sunt adunați deputații care au completat rândurile PD. 

Maria Ciobanu a descris în postarea sa cum ar arăta o zi din viața unui asemenea deputat.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (10)
  Curvele poporului și slugile lui Plaha. Datorită acestor idioți,pupincuriști lipsiți de onestitate, Plaha cu bandiții săi a uzurpat puterea legislativă, executivă și de control in stat.Mutrele lor trebuie afișate pe toate gardurile,ca societatea sa-si cunoască trădătorii și lingăii pupincuriști.
 • +9 (11)
  Lista nui compecta! Trebue de adaugat aici si Ghimpu,Tanase,Ciocan,Poalelungi, Mihaesi,procurorul General,toata conducerea CNA,CC,CCA,toti judecatorii,etc,etc. Sa ma fereasca Dumnezeu cei cu neamul acesta moldovenesc.
 • +2 (4)
  Bravo Doamna Ciobanu.
 • +1 (3)
  da,e plauzibil ce face d. Ciobanu, dar as intreba-o totus pe aceasta doamna....
  cum se face, ca ea si cativa colegi in cantitate de 5 capuri au ajuns la asa o situatie, tinand cont de faptul ca PLDM a fost sustinut masiv de popor si din start au avut vre-o 20 de mandate (iata ca deam nu mai tin minte cifra fixa).
  Oare a cui este vina ca in fotoliile de deputat au fost selectati acesti oameni falsi care astazi intra in parlament si le intinde mana fostilor colegi, la care le-ar fi greata de pupincuristi? Cum, d. Ciobanu? Oare cine este responsabil de lista in care s-au selectat 101 de candidati si pentru ce merite au ajuns acesti pupincuristi in capul listei? Cum se face ca din Cahul nu a fost selectat in aceasta lista d. Butmalai, dar de unde pana unde a aparut mancurta Gota? Cucoreanca Gota, care nici nu si-a scos nasul din Cucoara ei,care nu a mers nici o zi in teritoriu sa lucreze cu oamenii si care la sedinte se juca Tetris....
  • -1 (3)
   Ap va spun eu, d. Ciobanu cum a ajuns cucoreanca Gota in capul listei....Fariseului vostru Filat ii placeau asa persoane pupincuriste, asa ca cucoreanca Gota - persoane comode care la comanda ridicau mana in sus si votau tot ce ii dorea rinza. Iata asa a ajuns aceasta cucoreanca in Parlament, incalecata de Fil al vostru. Unde erai atunci doamna sa ii spui lui Filea ca nu e locul pupincuristilor lui in Parlament? Da-da, in capul listei voastre au fost selectati toti pupincuristii lui Filea dar nu oamenii care au muncit cu adevarat pentru partidul vostru. Iata, vedem si rezultatul!

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA