ora: 18:37, 10 mai 2017 11892

Imaginea zilei. În luna lui mai, un kilogram de cireșe costă peste 250 de lei


Imaginea zilei. În luna lui mai, un kilogram de cireșe costă peste 250 de lei
Foto: facebook.com

Într-o țară agrară precum e Republica Moldova, în luna lui mai, prețul unui kilogram de cireșe ajunge să depășească suma de 250 de lei.

O imagine publicată pe o rețea de socializare a stârnit revolta internauților care spun că prețul este prea mare.

Deși ninsorile din aprilie au afectat o bună parte a roadei, 257 de lei pentru un kilogram este exagerat, spun internauții.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  Draji jurnalisti, voi intr-un fel sunteti formatori de opinie si deci se cere sa nu publicati informatii neverificate. Aceste cirese sunt aduse din Grecia.
  Chiar de denumiti R Moldova tzara agrara asta nu inseamna ca produsele agricole trebuie sa fie degeaba si respectiv deci producatorul agricol neremunerat. Luati niste studenti de la economie ca sa va faca calcule in ce consta pretul unui kg de cirese in timpul acesta.
  Celor ce li se pare scump ciresele, atunci publicati articole in care sa indemnati oamenii sa lucreze mai eficient si sa faca bani mai multi, dar nu sa stea pe forumuri si sa batjocoreasca munca altora.
  In R Moldova intr-adevar se cere de construit frigorifere mari pentru legume si fructe pentru a stoca aceste produse usor alterabile anul imprejur si pretul sa fie constituit/convenabil si producatorilor agricoli, si transportatorilor si vanzatorilor si respectiv consumatorilor.
  • 0 (0)
   sunt de acord cu tine, dar... totuși prețul este exagerat...

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA