ora: 14:02, 29 mar 2017 10980
Autor: Redactor UNIMEDIA

Igor Dodon va ajuta cei trei copii să-și aducă mama acasă


Igor Dodon va ajuta cei trei copii să-și aducă mama acasă
Foto: Caritate.md

Președintele țării Igor Dodon a anunțat că va ajuta cei trei copii orfani să aducă corpul neînsuflețit al mamei lor acasă.

Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook.

„Vom găsi modalitatea să ajutăm, împreună cu fundația Primei Doamne „Din suflet”. 
Vom acorda și un alt sprijin familiei”, a scris Dodon.

Solicitat de UNIMEDIA, președintele țării a declarat că împreună cu fundația vor acoperi toate cheltuielile de transport. „Acoperim toate cheltuielile de transport, plus vedem de ce mai au nevoie copiii”, ne-a spus Igor Dodon.

UNIMEDIA menționează că trei copii din orașul Orhei au rămas ofrani de mamă. După ce aceasta a plecat la muncă peste hotare, ieri, minorii au aflat că mama lor a decedat subit în urma unei probleme cardiace.

Pe caritate.md a fost creat un fond unde toți cei care vor să ajute copiii, pot dona.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -6 (6)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sa va lumineze domnul pentru a depune maxim eform la ajutorarea celor nevoiasi si pentru binele Republicii Moldova, fara intentii de acumulare a sporului de imagini! Sa fie din suflet!
 • +4 (6)
  Da deistvitelino. Presedintele uni stat doar tre sa se ocupe anume de asa chestii :) Da cate familii de astea sunt, debilul nostru pe toti o sa-i ajute, sau al doilea, al treilea deja nu-i va aduce atata capital politic ;) Debil Debilovici...
  • -6 (6)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Da prost mai esti Grigore! Taaare prost!
   • +3 (3)
    Eu nu sunt narcisic ca matali ca sa nu admit ca sunt prost, dar intre noi doi, daca e sa luam asa sincer, apoi cred ca mai prost nu-s eu, ca eu vad ce face mascariciul din voi, da voi taceti... El ajuta o familie, si nu din buzunarul lui, si daca si asa, tot de la tine o furat pana azi. Dar asta-i a doua intrebare. Zi-mi te rog, desteptule, de cand un sef de stat, comandant suprem al fortelor armate, garantul suveranitatii si statalitatii, bla bla bla, se ocupa de salvarea unei familii? Bogdane, sper ca asa te numesti, matali citeste intre randuri, ca el o sa zica maine ca Putin e Dumnezeu, si matali o sa-l crezi. Da-ti o palma, domnule!!!!! Trezeste-te!!!!!
   • +1 (1)
    Dobitocule, Dondonul tau pupa poalele la toti popii, da asa si nu o invatat un singur lucru crestinesc: daca dai, da asa ca sa nu stie stanga despre dreapta... Asa fac creStinii, dar el nu-i creStin, el e cretin!!! Si tu, pe semne, tot nu esti departe. Situatia e strigatoare la ceruri! E mare jale in familie, eu am un nod in gat, pe bune, si ma bucur ca ii ajuta, fie si Dodon, dar nu face din asta publicitate, dobitocule!!!! Ajuta-i asa ca sa fie sufletul impacat, nu sa cumperi voturi pentru referendum!!!! Oare chiar numai eu vad ca Dondon isi bate joc de voi, sau mai sunt visatori de alte mine?
 • +3 (3)
  Nu este ajutor, ci investitie. Ce nu ar da omul ca sa prosteasca lumea cu "marinimia" sa. Lumea buna doneaza, daca doreste, dar fara asi afisa numele.
  Si Plaha doneaza. Fura miliarde si dupa arunca banuti. Mai multa decenta de la Unimedia in legatura cu gesturile de binefacere. Babele nu prind scopul real. Si Ghimpu dona cu miile de lei, dar cu conditia ca sa fie filmat. Stia doar ca benzinaria pompeaza pentru el si Salaru ii va aduce mai mult. Plus babele nu vad mai departe....

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA