ora: 13:35, 05 mai 2015 9879

Igor Dodon și Zinaida Greceanîi au plecat de urgență la Moscova. Care este motivul deplasării


Igor Dodon și Zinaida Greceanîi au plecat de urgență la Moscova. Care este motivul deplasării
Foto: UNIMEDIA/ Igor Rotari

După ce aseară raportul companiei Kroll privind situația de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank a fost făcut public, liderul PSRM, Igor Dodon, și președintele fracțiunii socialiștilor în Legislativ, Zinaida Greceanîi, au plecat de urgență la Mosova.

Informația privind deplasarea acestora a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către șefa serviciului de presă al PSRM, Carmena Lupei.

Presa scrie că deplasarea de urgență a acestora este legată de publicarea raportului Kroll, în care sunt oferite mai multe detalii cu privile la tranzacțiile dubioase din sistemul bancar în urma cărora peste 13 miliarde de lei de la Banca de Economii, Banca Socială și UniBank au ajuns în off-shore-uri.

Presa scrie că cei doi au plecat la consultări întrucât în raport apare numele omului de afaceri Ilan Shor, care anterior a fost apropiat liderului PSRM.

Totodată, deplasarea ar avea drept motiv și apariția în raportul Kroll a numelui socialistului Viorel Melnic care, anterior a deținut funcție de membru în organele de conducere ale PSRM, însă a fost exclus ulterior, iar în prezent este membru simplu al formațiunii.

Șefa Serviciului de Presă al PSRM, Carmena Lupei, a declarat pentru UNIMEDIA că deplasarea celor doi era planificată cu mult timp în urmă, iar la Moscova, Igor Dodon și Zinaida Greceanîi urmează să se întrunească cu mai multe persoane importante din Federația Rusă.

Carmena Lupei a declarat că deplasarea celor doi nu are nicio legătură cu publicarea raportului Krol.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (14)
  Precis că ei tot sunt legati de aceste scheme și acum au fugit cît mai repede la Badea Putin ca el săi apere cît încă este posibil.

  Sunt cetățean activ
  • +3 (13)
   Filat cu Plahotniuc cu Voronin stau la putere, da tara o fura Dodon? Interesant, inseamna ca mai prosti oameni la putere nu am avut.
   • +4 (14)
    Sunt de acord cu tine, dor Dodon nu-i om sfînt. Fiecare apucă cît mai mult din partea sa. Socialiștii tot au participat la furtul miliardului, la fel ca și verzii.

    Sunt cetățean activ
  • +6 (14)
   Asta frea sa fie primar la Chisinau, nu are nici o sansa, actualul primar Dorin Chirtoaca este unica candidatura care trebuie de sustinut
  • +6 (12)
   Sobolanii au plecat sa primeasca instructiuni noi de la boshi, pentru ca au intervenit cel putin doua elemente importante: protestul din 3 mai si publicarea raportului Kroll. Acesti sobolanti trebuie sa putrezeasca in puscarie pentru inalta tradare, dar nu are cine-i baga, pentru ca statul nostru e in manile talharilor carora nu le pasa de securitatea si viitorul nostru, ci doar de gusha lor. Fiecare zi pe care noi o pierdem, inseamna noi jafuri, inseamna stergerea urmelor, inseamna fuga de raspundere a criminalilor!!!
 • +4 (12)
  șobolanii pleacă primii de pe nava care se scufundă, încurînd se va face dreptate.
  • +5 (9)

   Shor e drugul lui FILAT!
   ,
   cine se plimba cu avionul lui Shor? Dodon sau FILAT? ;)
   .
   hai nu manipulati asa ieftin draga unimedia, o sa pierdeti ultimii fani...
   .

   Sunt cetățean activ
   • +3 (3)
    @onanistul_1918:
    ”У тебя всё в голову не идет т.к. она у тебя - жопа!
    Но даже жопу надо подмывать, чтобы не воняла путиным!”
 • +3 (11)
  Уехали чтобы чтобы спрятать концы в воду.
 • +1 (9)
  Partidul Liberal va venit mai puternic după alegeri și va face DREPTATE!
 • +1 (9)
  Dodon și Greceanu sunteți deja uzați! DEzvoltarea durabilă si fără situații dubioase doar cu Dorin Chirtoaca!!
 • +7 (13)
  bidon cu dzina matinca nici la wc nu se duc de dimineata fara sa primeasca confirmare de la moscova..
 • +3 (9)
  S-au dus sa faca vreo 2 poze cu Putin pentru tablouri.
 • +5 (5)
  Dea domnul sa nu se mai intoarca niciodata in Moldova.

  Sunt cetățean activ
 • +4 (4)
  Au luato la fugă de îndată ce-au aflat că sunt printre cei vizați în raport, să vedem când revin și ce vor declara...... e greu de crezut că organele nostre sunt capabile să-i aresteze măcar și preventiv!
 • +4 (4)
  Cum deputatii in timpul serviciului pleaca la Moscova?? Parlamentul este o Intreprindere Individuala? Nu-s platiti din banii populatiei?
  Interesant lucru.
 • +6 (6)
  Presurile KGB-ului zboara la Moscova
  Licheaua #1 & Licheaua #2 au plecat la sefii lor pentru noile instructiuni.
  Amandoua fiind la guvernare au participat actv la deturnarile banilor de la BNM.
 • +2 (2)
  tradatorii se dc sa linga fudul si talpile stapinului putler ba stati acolo la porcine ca va place mult si pe harbuz luati-l,usatii,sranschi,svciuc, toti ruso-blegii
 • +6 (6)
  ”Spune cine-ți sunt prietenii și îți spun cine ești” - vechi proverb românesc.
  Păi, iată cine-s prieteni lui dondown și zâna-karabina:
  ”Душегубы, держиморды, вертухаи, жулики и воры... Грязные малолетние шлюхи типа фоши, циничные, заплывшие жиром пузаны в фофудьях, гебня с липкими ручонками с прилипшими чужими конфетками, пацаны во главе госкорпораций ботающие по фене, крысятнячащие и пилящие "эффективные менеджеры", браконьеры, пираты, контрабандисты и наркоторговцы.
  Видовое разнообразие Русскага Народа весьма широко...”
 • +5 (5)
  sa le vie numai numele de acolo. cit de furtul secolului tati pid.......... is legati impreuna.
 • +1 (1)
  Se duc doi copii sub fusta mamei, poate i-ar ajuta. Doar numele de ei, s-au vândut rușilor, da' ne-au promis stabilitate și proslăvire. La dubă cu ei!

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  in FR dupa asa "oboroate" considerand ca activitatea politica a acestor lepadaturi e in favoarea uniu stat neprietenos demult ar fi infundat temnita undeva prin Magadan.
 • +1 (1)
  Dodon si Greceanii ! Intorceti-va acasa, de data asta ati scapat. A fost arestat numai Shor, pina vine rindul vostru, mai este.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA