Igor Dodon pleacă la Bruxelles pentru trei zile. Ce întrevederi are planificate

(Update 10:50) Ion Ceban a făcut publică agenda vizitei al președintelui Igor Dodon. Președintele va avea întrevederi cu Donald TUSK, Președintele Consiliului European; Federica MOGHERINI, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Vice-Președinte al Comisiei Europene; Antonio TAJANI, Președintele Parlamentului European; Jean-Claude JUNKER, Președintele Comisiei Europene și Jens STOLTENBERG, Secretar General NATO.

 

Igor Dodon pleacă la Bruxelles pentru trei zile. Ce întrevederi are planificate
(Foto: președinte.md)

(9:40) Președintele Igor Dodon merge într-o vizită oficială la Bruxelles, unde timp de trei zile, 6-8 februarie, va avea mai multe întrevederi. Ion Ceban, purtătorul de cuvânt al Președintelui, a declarat pentru UNIMEDIA că agenda vizitei va fi făcută publică pe parcursul zilei.

Anterior, Igor Dodon a anunțat că a solicitat să fie organizată și o întrevedere cu conducerea NATO. Cât despre temele de discuție în cadrul vizitei, Dodon susținea că va discuta despre implementarea Acordului de Asociere cu UE, dar și despre lacunele procesului.

Delegația Republicii Moldova, care îl va însoți pe Dodon la Bruxelles este formată din 11 membri, deputați, consilier, un fotograf și cameramanul serviciului de presă al aparatului președintelui.  

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub