Igor Dodon: Maria Postoico, posibil candidat la funcţia de preşedinte al Parlamentului

Deputatul comunist Maria Postoico ar putea fi candidatul fracţiunii PCRM la funcţia de preşedinte al Parlamentului. Declaraţia aparţine liderului socialiştilor, Igor Dodon, şi a fost făcută în cadrul emisiunii „În Oglindă” de la Euro TV. Fostul comunist spune că deţine această informaţie de la „surse demne de încredere” din interiorul fracţiunii PCRM, informează UNIMEDIA.
Igor Dodon: Maria Postoico, posibil candidat la funcţia de preşedinte al Parlamentului
Igor Dodon, preşedintele PSRM (Foto: UNIMEDIA)

„Eu ştiu că astăzi seara (n. r.: joi seara) are loc şedinţa fracţiunii comuniştilor, unde ei vor încerca să se convingă unul pe altul pentru a înainta o candidatură. Din sursele mele, demne de încredere, cel mai probabil va fi o doamnă, posibil doamnna Postoico. Mai departe vom vedea ce se va întâmpla în plenul Parlamentului”, a declarat preşedintele PSRM, Igor Dodon.

Politicianul a mai adăugat că acţiunile din ultima perioadă a Partidului Comuniştilor şi liderului acestuia, trezesc nemulţumirea mai multor membri ai formaţiunii. „Voronin a venit cu o declaraţie surpriză pentru o bună parte dintre deputaţi. Cred că a fost o surpriză şi pentru membrii fracţiunii Partidului Cpomuniştilor. Eu ştiu că sunt nemulţumiţi foarte mulţi în interiorul fracţiunii. Probabil Voronin a decis că înafară de jocul pe care l-a avut cu Filat doreşte să obţină mai mult, doreşte şi funcţia de preşedinte al Parlamentului”, a mai adăugat Dodon.

UNIMEDIA precizează că ședința de ieri a Legislativului a fost întreruptă până azi dimineaţă. Solicitatea a venit din partea fracțiunii parlamentare a PCRM. Comuniștii au solicitat pauza ca fracțiunile parlamentare să se întrunească pentru consultări în vederea identificării unei candidaturi pentru funcția de speaker.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub