*/

Referendumul de revocare a primarului general Dorin Chirtoacă

Participare la vot
(Ultima actualizare: 09:30)

NEVALID Referendum NEVALID
VALID Referendum VALID
0%
0%

Igor Dodon a participat la festivitățile prilejuite de ziua creării Găgăuziei și hramul orașului Comrat

Președintele țării, Igor Dodon a participat la festivitățile prilejuite de ziua creării Găgăuziei și hramul orașului Comrat. La eveniment au fost prezenți și bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, ambasadorul Federației Ruse, Farit Muhametșin, ambasadorul Republicii Turcia, Hulusi Kilic, deputați ai Adunării Populare a Găgăuziei și oaspeți din străinătate.

Igor Dodon a participat la festivitățile prilejuite de ziua creării Găgăuziei și hramul orașului Comrat
(Foto: presedinte.md)

La invitația Președintelui țării, pentru locuitorii Găgăuziei, au evoluat formația “Serebro” și interpretul rus, Aleksandr Marșal.

”În dezvoltarea sa, Găgăuzia a parcurs o cale lungă și dificilă. A fost printre primii care s-a pronunțat împotriva cursului unionist al autorităților de la Chișinău. Tot Găgăuzia a fost printre primii care s-a declarat pentru statalitatea moldovenească, pentru necesitatea studierii în școli a limbii moldovenești și a istoriei Moldovei. Poporul Găgăuziei s-a expus clar pentru aderarea Moldovei la Uniunea economică Rusia-Belarus”, a delcarat Igor Dodon.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI