Citește toate știrile la acest subiect

Igor Dodon, despre ninsorile abundente din țară: Dacă va fi necesar, sunt pregătit să decretăm stare de situație excepțională

Președintele țării, Igor Dodon, a anunțat că a discutat cu premierul Pavel Filip în privința situației declanșate în țară în urma ninsorilor abundente. Dodon spune că în cazul în care va fi necesar, se va decrata „stare de situație excepțională”.

Igor Dodon, despre ninsorile abundente din țară: Dacă va fi necesar, sunt pregătit să decretăm stare de situație excepțională
(Foto: facebook.com)

„Am contactat prim-ministrul Republicii Moldova, domnul Pavel Filip. Acum se fac evaluarile necesare și dacă va fi necesar sînt pregătit să decretăm stare de situație excepțională în orice moment.

În regim de urgență se evaluează capacitățile de funcționare a tuturor instituțiilor, consecințele pentru economia națioanală”, a scris Dodon.

Pub

Totodată acesta a făcut apel la calm.

„Mă adresez absolut tuturor să fie pe cât se poate de precauți, iar după necesitate să mobilizăm toate forțele pentru a face față calamităților naturale, dar și consecințelor în urma acestei situații”, a mai scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că în Chișinău a fost declarată situație excepțională, iar edilul capitalei a îndemnat chișinăuienii să rămână acasă și să nu se expună riscurilor de a se deplasa în oraș cu automobilul.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub