„Ia Mania” revine la Holercani! Când va avea loc cea de-a 5-a ediție a festivalului

“Ia Mania” va avea loc pe 8 iulie, la Holercani, raionul Dubăsari. Despre aceasta a anunțat într-o postare pe facebook președintele Raionului Dubăsari, Grigore Policinschi. 

„Ia Mania” revine la Holercani! Când va avea loc cea de-a 5-a ediție a festivalului
(Foto: facebook.com)

Propunerea Natei Albot, Vioricăi Nagacevschi și primarului de Holercani, Tudor Tanasiev de a organiza festivalul pentru a cincea oară a fost acceptată la ședința lunară a primarilor localităților din Dubăsari.

Viorica Nagacevschi a mulțumit într-o postare pe facebook cei 11 primari din lunca Nistrului de la Dubăsari și președintele Grigore Policinschi pentru susținerea acestui “proiect bătut în cuie”.

Pub

“Ia Mania” este un festivalul al “artelor născute din tradiții”. Artizanii, meșteșugarii și gastronomii sunt invitați deja să se înregistreze în formularele de participare. Anul acesta se dă prioritate celor 15 sate din raionul Dubăsari.

Festivalul va începe la ora 12 ziua și va dura până la 11 seara. Organizatorii promit să vină în curând cu mai multe detalii. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI