Horoscopul zilei: Capricornii, berbecii şi săgetătorii, avertizaţi! Ce se întâmplă cu alte zodii

Capricornii trebuie să fie prudenţi şi să îşi controleze pornirile. Exista riscul să pierzi din vedere amănunte importante legate de situațiile în care ești implicat. Iată previziunile pentru toate zodiile, realizat de Astrocafe.ro.

Horoscopul zilei: Capricornii, berbecii şi săgetătorii, avertizaţi! Ce se întâmplă cu alte zodii
(Foto: www.realitatea.net)

Berbec

Finalul acestei săptămâni îţi aduce gânduri măreţe privitoare la cariera profesională. Influxurile aspectului de Lună nouă ce se formează în Semnul Capricornului îţi deschide o etapă la locul de muncă. Ai şanse deosebite de a-ţi consolida poziţia în cadrul unui grup de lucru, dar şi pentru a-ţi îmbunătăţi imaginea publică. Depinde numai de tine să aranjezi ploile cum crezi tu că îţi este mai bine. Fereşte-te de discuţii contradictorii cu figurile autoritare!

Pub

Taur

Este vremea modificării unor concepţii de viaţă în zilele acestui weekend. Aspectul de Lună nouă ce se construieşte în Capricorn te ajută să priveşti altfel viaţa şi evenimentele ei. În primul rând vizavi de carieră profesională şi de relaţia cu banii ai nevoie să-ţi revizuieşti atitudinea şi să trasezi alte direcţii de abordare. Controlează-ţi gândurile, pentru că există riscul să spui ce nu trebuie şi astfel ceilalţi să-ţi aloce o etichetă nepotrivită.

Gemeni

La sfârşitul acestei săptămâni sunt momente bune pentru a regândi unele strategii financiare. În Semnul Capricornului se formează aspectul de Lună nouă, oferindu-ţi şansa de a obţine venituri substanţiale de la şi prin alţii. Este bine să ai în vedere achitarea datoriilor, verificarea documentelor specifice moştenirilor, partajelor sau celor de legătură cu instituţiile financiare. Evită cheltuielile pe mofturi şi planurile iluzorii!

Rac

În plan pertenerial se ivesc variante noi de colaborare sau de redresare a unor situaţii trenante. În Semnul Capricornului se formează aspectul de Lună nouă care te va sprijini foarte mult în a lua deciziile potrivite. Totul este să ai răbdare, să-ţi asculţi vocea interioară şi să evita discuţiile ample. Observă ce nu funcţionează, ce trebuie îmbunătăţit sau schimbat complet atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile profesionale.

Leu

La locul de muncă începe o etapă care va dura cel puţin un an de zile de acum încolo. Aspectul de Lună nouă ce se construieşte în Semnul Capricornului te va impulsiona fie să abordezi altfel activitatea profesională, fie să cauţi o altă profesie. Ceva se va schimba în mediul de lucru – condiţiile, colegii, salarizarea, activitatea în sine. Gândeşte-te pe îndelete cum ai dori să se desfasore lucrurile şi ai incerdere că totul va fi bine.

Fecioară

Eşti orientat spre distracţii şi hobby-uri. Creativitatea este accentuată, astfel că ai şanse să făureşti lucruri deosebite la sfârşitul acestei săptămâni. Aspectul de Lună nouă ce se formează în Semnul Capricornului îţi aduce noutăţi la capitolul sentimental, astfel că relaţiile cu cei dragi se vor reformula sau finaliza în anumite cazuri. O nouă idila se conturează la orizont, însă lasa deciziile majore pentru o altă perioadă.

Balanţa

Lună nouă din Semnul Capricornului ce se formează la finalul acestei săptămâni îţi deschide oportunităţi deosebite în segmentul domestic. Cu toate că dialogurile cu membrii familiei pot fi zgomotase şi treburile gospodăriei le vei face cu greutate există şanse de a remedia orice diferend şi de a te descurca până la urmă cu toate. Ţine cont de sfaturile şi doleanţele celor dragi, pentru că te poţi baza cu încredere pe spusele lor.

Scorpion

Se conturează o etapă nouă în relaţiile cu anturajul apropiat la sfârşitul acestei săptămâni. Susţinere în acest sens primeşti de la aspectul de Lună nouă ce se construieşte în Semnul Capricornului, aspect care-ţi oferă posibilitatea de a înţelege profund scopurile celorlalţi. Mentalul este bulversat, astfel că ar fi bine să vorbeşti puţin, să-ţi controlezi reacţiile şi să fii foarte prudent dacă trebuie să călătoreşti.

Săgetător

În segmentul financiar primeşti susţinere dinspre aspectul de Lună nouă ce se formează în Semnul Capricornului în acest weekend. Poţi primi cadouri, bani sau informaţii preţioase legate de creşterea veniturilor tale sau despre modificarea condiţiilor de lucru. Evită cheltuielile majore şi mirajul investiţiilor pe termen lung! Oferă celor dragi mici atenţii sau rezolvă-le o nevoie materială. Darurile oferite în această perioadă ţi se vor returna înzecit.

Capricorn

Sunt zile foarte importante, pentru că în Semnul tău zodiacal se formează aspectul de Lună nouă, oferindu-ţi şansa unui nou început pe toate planurile vieţii. Renunţă la trecut, păstrează doar ce îţi face plăcere, ce îţi este util şi trasează alte planuri. Emotivitatea şi graba sunt accentuate, de aceea fii prudent şi controlează-ţi pornirile. Există riscul că pierzi din vedere amănunte importante legate de situaţiile în care eşti implicat.

Vărsător Odihneşte-te la finalul acestei săptămâni, deoarece se pot accentua neplăceri serioase legate de sistemul osos şi articular. În Semnul Capricornului se construieşte aspectul de Lună nouă şi îţi răscoleşti mult sufletul şi sănătatea trupului. Este posibil ca din cauza unei discuţii cu un prieten sau a gesturilor altora să te gândeşti serios la a-ţi revizui concceptiile despre lume şi viaţa. Deocamdată, lasa grijile deoparte şi relaxează-te alături de cei dragi.

Peşti

Segmentul prietenilor şi al susţinătorilor primeşte influxurile aspectului de Lună nouă ce se formează la sfârşitul acestei săptămâni în Semnul Capricornului. Unii îţi vor propune activităţi comune distractive, iar alţii vor încerca să te ademenească în proiecte profesionale de anvergură. Deocamdată studiază situaţiile ivite şi lasa deciziile pentru zilele următoare. Ar trebui să renunţi definitiv la unele persoane din acest anturaj.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub