Horoscopul zilei. Ce surprize ne rezervă astrele

Berbec
Visezi cu ochii deschişi la lucruri extravagante şi pe care nu ţi le poţi permite. Te cuprinde o stare de anxietate şi faci lucruri prosteşti, doar pentru a impresiona pe cineva.

Horoscopul zilei. Ce surprize ne rezervă astrele
(Foto: libertatea.ro)

Taur
Acceptă pe cineva în viaţa ta şi lasă-l să îţi arate tot ce ai ratat în ultimul timp. Nu ai niciun motiv să opui rezistenţă ideilor şi posibilităţilor noi care apar.
Gemeni
Din punct de vedere emoţional, eşti foarte bine, iar starea ta interioară nu va fi stricată de nimeni şi de nimic. Totul îţi merge ca pe roate.
Rac
Planurile de viitor le poţi schimba numai dacă îţi schimbi atitudinea şi visurile de pe termen lung. Ai grijă că o încredere prea mare de sine se poate transforma în aroganţă.
Leu
Într-un final, problemele emoţionale cu care te-ai confruntat recent vor lua sfârşit. Îţi va fi greu să treci peste etapa asta. Tot răul spre bine!
Fecioară
Ţi-ai planificat atât de multe lucruri, evenimente şi întâlniri astăzi, încât tot programul tău va fi dat peste cap, vei întârzia peste tot. Nimic nu iese după cum ţi-ai fi dorit.
Balanţă
Când vine vorba de punctualitate, nu stai la discuţii cu nimeni, iar dacă cineva întârzie, poţi lua decizia de pleca imediat.
Scorpion
Munceşti din greu să menţii un echilibru între nevoile personale, între viaţa ta personală şi promisiunile pe care le-ai făcut faţă de cei apropiaţi, lucru ce nu e uşor deloc.
Săgetător
Chiar dacă te simţi în formă şi crezi că poţi învinge orice obstacol, dar vor apărea mici probleme de care trebuie să te ocupi. Reevaluează situaţia şi creează o altă strategie.
Capricorn
Eşti entuziasmat despre posibilitatea începerii unei noi relaţii şi, pentru că sunt la mijloc sentimentele tale, poţi isca certuri sau discuţii aprinse în contradictoriu.
Vărsător
Optimismul respinge orice simţ al realităţii şi poţi cădea într-o capcană. Împărtăşeşte gândurile cu cineva pentru a nu o lua pe drumuri iluzorii.
Peşti
Nu eşti deloc cu picioarele pe pământ şi deja visezi cu ochii deschişi la planurile pentru sfârşitul de săptămână.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub