Horoscopul zilei. Ce surprize ne rezervă astrele

Berbec

Nu ajunge doar să visezi la lucruri minunate, la planuri extraordinare, ci uneori e bine să te aşezi la masa de scris şi să le transpui în cuvinte. Un plan de bătaie vine stabilit, cu priorităţi, direcţii, resurse, cu ce ţi-ar trebui de la start până la finish, ar face puţină lumină printre dorinţe şi ţi-ai da seama că unele sunt mai uşor de materializat decât ai crede.

Horoscopul zilei. Ce surprize ne rezervă astrele
(Foto: adevarul.ro)

Taur

Intri într-un mediu în care nu te simţi în largul tău. Te cuprinde un fel de frică, de timiditate, de nesiguranţă, şi priveşti la cei din jur că şi cum ar avea ceva cu tine. Nu exagera: nimeni nu are nimic împotriva ta, ci tu trebuie să faci un efort de a te integra pe de-a-ntregul. Eşti ocrotit şi în deplină siguranţă aici, dar trebuie să aştepţi câteva ore sau poate câteva zile ca să-i cunoşti pe cei care te înconjoară.

Pub

Gemeni

Nu ţine în tine ceea ce te doare, pentru că transformi o supărare într-o frustrare, care, la un moment dat, tot va răbufni. Caută o cale să vorbeşti cu cerul despre problemele tale, pentru că primul pas e să le eliberezi, să nu le tot reprimi.

Rac

Ai luat cândva nişte măsuri destul de drastice privind sănătatea ta, stilul de viaţă, alimentaţia, medicaţia, iar acum observi efectele benefice ale fostei tale decizii. Totul pare să se fi îmbunătăţit că prin farmec, şi te simţi mult mai bine în pielea ta.

Leu

Fii liniştit, eşti în deplină siguranţă, şi simţi această stare de bine mai ales când eşti în casa ta. Acolo e cel mai bine, cel mai sigur spaţiu în care nimic nu te sperie, ca atare, ideal ar fi să petreci azi cât mai mult timp în spaţiul pe care tu îl numeşti acasă, cu cei dragi alături, cu copiii în preajmă, la un film, la un pahar de vin, făcând ceea ce îţi inspiră armonie deplină.

Fecioară

Ai senzaţia că nu-ţi găseşti locul printre oameni, că eşti dat la o parte, neglijat, marginalizat, dar e doar o senzaţie eronată. Nimeni nu te alungă, ci, dacă ai cumva acest sentiment, e pentru că tu respingi compania anumitor persoane, tu spui nu la unele propuneri sau invitaţii, scrie teotrandafir.com.

Balanţa

Priveşte un pic înapoi, la etapele parcurse până acum, la cel care ai fost cândva sau la ce ai făcut înainte, pentru că răspunsul la provocarea cu care te confrunţi acum se află undeva în trecut. Ai mai trecut cândva prin ceva similar şi ai ştiut să gestionezi situaţia, deci adu-ţi aminte acele informaţii care ţi-ar putea fi acum de folos.

Scorpion

Te plângi că cineva din preajma ta nu-ţi da ascultare, face totul doar după cum îl taie capul. Poate ai un copil neascultător, rebel, care îţi manifesta personalitatea. Poate ai un angajat care nu te tratează respectuos.

Săgetător

Nu te mai simţi vinovat pentru orice nimic! Nu ai fost doar tu implicat într-o acţiune, ci au mai participat şi alţii, ca atare e bine că fiecare să-şi asume propriul rol, indiferent că a fost unul bun sau nu. A lua pe umerii tăi toate problemele unui întreg grup, nu foloseşte nimănui.

Capricorn

Nu renunţa la un mare scop de-al tău, chiar dacă pare încă foarte îndepărtat. Priveşte spre viitor că la un ecran pe care rulează deja filmul acelui vis împlinit, pentru că primul pas spre împlinirea dorinţei e să o vizualizezi tu deja cu ochii minţii şi ai fanteziei şi apoi să crezi cu tărie că va deveni fapt foarte curând.

Vărsător

Îţi vine o idee că o străfulgerare de geniu şi merită să o pui în aplicare imediat, pentru că va avea efecte dintre cele mai bune. De fapt, succesul, bucuria, fericirea stau acum în mâinile tale, pentru că ai la dispoziţie această armă secretă pe care merită să o valorifici, atâta doar că e o ocazie neaşteptată, picata că din senin, că o surpriză, şi nu ai timp suficient nici de analiza, nici de decizie.

Peşti

Eşti în faţa unei provocări peste care nu poţi trece nici cu duhul blândeţii, nici cu pasivitate, ci doar cu o reacţie promptă şi un pic mai agresivă. Ia taurul de coarne, pune mâna pe armele pe care le ai la dispoziţie şi intră în luptă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub