Horoscop: Leii au parte de o zi senină, datorită unui apropiat, care face un gest frumos față de ei

Berbec - Există un fond pozitiv astăzi, pe care îl vei putea folosi cel mai bine pentru a repara relațiile stricate – de exemplu, pe cea de cuplu sau alte parteneriate.

Horoscop: Leii au parte de o zi senină, datorită unui apropiat, care face un gest frumos față de ei

Taur

Vei beneficia de o șansă, deloc de neglijat, de a reveni la normalitate în relațiile de familie. Este suficient să îți recunoști erorile, cel puțin față de tine, și să acționezi pe această bază.

Pub

Gemeni

Poți găsi mai ușor ceea ce cauți, inclusiv oameni care te pot ajuta sau informații utile. Este o zi în care vorba dulce îți va aduce cele mai bune rezultate.

Rac

Se poate rezolva o problemă care ar fi dus la complicații financiare. Ești dispus să faci eforturi deosebite, dar numai pentru o recompensă pe măsură.

Leu

Este suficient un gest frumos, pe care un apropiat îl face față de tine, pentru a-ți însenina ziua. Așa vezi și tu ce efect magic au aceste gesturi, atunci când tu ești cel care le face.

Fecioară

Poți primi înapoi un drept care ți-a fost luat, deși nu te așteptai la așa ceva. Cei care se implică în astfel de acțiuni merită respectul tău.

Balanță

Vine o veste bună de la un prieten sau găsești o soluție ingenioasă pentru o problemă urgentă. La finalul zilei te așteaptă o senzație de ușurare, pentru care vei fi recunoscător.

Scorpion

Printr-un mecanism care nu îți este cunoscut se poate ajunge la remedierea unei probleme care te supără de ceva vreme. Asta dacă ai fost corect cu cei din jur și ai evitat excesele.

Săgetător

Ai parte de o soluție excelentă pentru o problemă căreia nu îi dădeai de cap. Poate fi legată de un examen, de o deplasare sau de fructificarea unor cunoștințe.

Capricorn

Se remediază de la sine o problemă legată de o sumă de bani sau de altă resursă de care aveai nevoie urgent. Cei care te ajută sunt cei pe care i-ai ținut aproape.

Vărsător

Se conturează un răspuns pozitiv la o solicitare pe care ai adresat-o unei persoane fără de care nu poți face un pas înainte, pe plan personal sau profesional.

Pești

Este posibil să se rezolve destul de ușor o problemă de sănătate sau de serviciu. E de ajuns să fii sincer și deschis cu cei implicați și vei primi și ajutorul de care ai nevoie acum.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI