Horoscop 19 mai 2017: Află ce iți rezervă astrele!

Sextilul Lunii cu Mercur aduce un aflux de energie pe plan social și intelectual. Astfel, sunt șanse să simțiți că randamentul intelectual este mult mai mare. Merită să petreceți această zi făcându-vă planuri de viitor. Este o zi favorabilă afacerilor, în special a celor bine-gândite.

Horoscop 19 mai 2017: Află ce iți rezervă astrele!
(Foto: UNIMEDIA)

Berbec

Este o zi deosebit de complexă, cu tendințe dintre cele mai diverse. Asta înseamnă că vei avea posibilitatea de a alege ce vei face, conform firii și preferințelor tale.

Pub

Taur

Este posibil să nu îți fie pe plac multe dintre situațiile care apar azi, dar rezultatele pe care le vei obține vor depinde foarte mult de metoda pe care o vei folosi pentru a schimba ceva.

Gemeni

Contează foarte mult să nu te descurajezi, indiferent ce vei afișa în exterior. În intimitatea proprie, totul va trebui abordat cu mult curaj.

Rac

Este una dintre acele zile pe care le percepi ca fiind o invitație la reflexie, la revizuirea unor planuri, dar și la eliberarea de nemulțumiri, dureri și supărări acumulate.

Leu

Ai impresia că nu va fi deloc ușor să te descurci cu unii dintre apropiați și ești aproape de adevăr. Însă e posibil ca problema de fond să fie faptul că te implici cam mult în viața lor.

Fecioară

Nevoia de dreptate te poate conduce spre decizii neinspirate, cum ar fi cele legate de cheltuieli sau împrumuturi. Poate că ai nevoie de altceva, mai profund, nu de dreptate.

Balanță

Te poți păcăli singur cu urgența unor decizii drastice legate de unii dintre membrii familiei. Dacă te tentează vreun gând de răceală, ar fi bine să nu-i acorzi atenție.

Scorpion

Ai parte de o zi bogată, cu impulsuri dintre cele mai complexe, din care vei alege ceea ce e conform intereselor tale de moment. Ar fi bine să îi protejezi pe cei dragi.

Săgetător

Multe domenii din viața ta se află în plin proces de schimbare și ar fi bine să îmbrățișezi acest proces, pentru că va aduce progres.

Capricorn

Situațiile pe care nu le poți controla ar trebui analizate cu atenție, pentru că de acolo vin binecuvântări mascate în surse de stres.

Vărsător

Ești decis să clarifici situația relației tale cu partenerii de orice fel, fiindcă ambiguitatea îți limitează libertatea, însă va trebui să ții cont și de dorințele celorlalți.

Pești

Îi lași în voia lor pe cei din familie, deși ai avea multe de spus despre atitudinea sau despre planurile lor. Poate că e mai sănătos să nu exprimi păreri care nu le sunt de folos.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub