Horoscop 16 martie: Probleme cu banii, se recomandă prudenţă

Opoziţia Lunii cu Marte poate predispune la emoţii şi sentimente contradictorii, iritabilitate, tensiuni, dispute şi chiar mici accidente.

La nivel macro sunt posibile proteste, mitinguri şi greve spontane. Se recomandă prudenta, reţinere şi amânarea oricărei activităţi importante.

Dacă observaţi că toate vă ies pe dos, este momentul să faceţi o pauză, scrie rtv.net.

Horoscop 16 martie: Probleme cu banii, se recomandă prudenţă
(Foto: roastrolog.ro)

Berbec - Eşti un fel de lider în colectivul din care faci parte şi ar trebui să-i conduci şi pe ceilalţi spre un rezultat comun, dar te irita faptul că unii nu îţi respecta autoritatea şi fac totul după cum cred ei de cuviinţă. Nu e momentul să fie independenţi şi să facă opinie separată, ar trebui ca toţi să-şi unească forţele spre un scop unic, de aceea îţi va fi greu să te impui în faţa celor mai tineri care au impresia că le ştiu pe toate. Ar fi bine să te asculte, pentru că tu ştii mai bine ce trebuie făcut.

Taur - Eşti o fire pragmatică, dar dacă iubirea se combină şi cu interesul, atunci eşti un om fericit. Iubeşti şi cu sufletul, dar şi cu mintea, pentru că nu ai putea iubi pe cineva fără un sfânt în buzunar. Aştepţi dovezi materiale de iubire şi simţi şi tu, la rândul tău, să faci gesturi de generozitate din iubire, ca să-i demonstrezi celuilalt cât de mult ţii la el. Relaţia voastră evoluează pe un teren stabil şi promiţător, cu mari şanse să mergeţi mai departe împreună ca o pereche foarte bine închegată ce pune accent pe un plan comun.

Pub

Gemeni - Afacerile merg bine, banii se adună uşor, pentru că ai idei excelente care pot atrage câştiguri frumuşele dacă sunt puse în practică. Dacă ieşi la cumpărături, te atrag lucrurile foarte moderne, încât nu ar fi de mirare să te întorci acasă cu o tabletă de ultima generaţie sau cu o poşetă din ultima colecţie. Simţi nevoia să-ţi arăţi bunăstarea şi prin obiectele pe care le deţii, căci e o plăcere să ieşi la cumpărături azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o formă excelenta să atragi atenţia şi să-ţi demonstrezi valoarea.

Rac - Dragostea este frumoasă şi senzuala, aşa cum o vezi tu azi, existând un schimb reciproc foarte intim între voi: de la suflet la suflet. Dacă azi cunoşti pe cineva nou, atracţia va fi spontană şi vei descoperi în ochii celuilalt acelaşi interes pe care îl ai şi tu faţă de el. Se poate naşte o idilă de toată frumuseţea, dacă eşti în căutarea . În cuplurile deja închegate, declaraţiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relaţiei. Fii generos în sentimente şi exprimă-le într-o formă romantică.

Leu - Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspira mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situaţie pe toate fetele, înainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale iar peste câteva zile deja să regreţi, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcţie? Dacă ai putea amâna marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reuşi să vezi lucrurile echidistant şi lucid, având mereu dubii şi semne de întrebare fără răspuns.

Fecioară - Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrana, pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile. Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te aştepta ca lumea să ţi le şi înţeleagă!

Balanţă - Ceea ce începe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educă-ţi răbdarea pentru a urma un parcurs lung şi deloc simplu. Vei ajunge acolo cândva, fără îndoială, pentru că deţii toate resursele necesare unui succes deplin, doar că mai sunt încă multe etape ce depind de aspecte care vor apărea abia de acum înainte. Încearcă să-ţi mai domoleşti pasiunea, grabă, dorinţa de a încheia proiectul la care îţi aduci contribuţia, conştient că lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridică încet.

Scorpion - Nu stai prea bine cu banii şi nu te poţi baza pe alte surse decât pe cele obişnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie să fii foarte precaut în cheltuieli şi investiţii, pentru că e o perioadă periculoasă, când dacă nu eşti prudent, poţi suferi pierderi. Eşti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporţi matur în toate acţiunile care cer sume de bani şi nu faci excese de nici un fel. Posibil ca unele sume de bani să se ducă pe probleme de sănătate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai în vârstă.

Săgetător - Ar fi nevoie de o schimbare de atitudine în modul tău de a relaţiona cu copiii, pentru că nu eşti mulţumit de atmosfera de acasă. Îţi dai seama că au rămas unele lacune în educaţia lor, de aceea îţi iei angajamente solide pentru a recupera ceea ce ştii că nu le-ai oferit. Probabil trebuie să ceri şi tu mai mult de la ei, probabil ai fost prea indulgent şi le-ai trecut multe cu vederea, sau exact invers, prea dur şi vezi că i-ai îndepărtat de tine. Fii un părinte sau un educator obiectiv şi discuta cu cei mici cu prietenie şi cu optimism. Pune-te un pic în pielea lor şi gândeşte-te dacă ţi-ar plăcea modul în care te comporţi tu faţă de ei.

Capricorn - Oricât de orgolios ai fi, nu se poate să nu te gândeşti la cât de multe ai de pierdut dacă te încăpăţânezi să ţii supărare pe cineva. Aruncă o privire la cel care te-a rănit şi ai să vezi cât de jenat se simte şi el, cât de mult ar vrea să-ţi intre iar în graţii. În sinea ta descoperi că şi tu vrei împăcarea la fel de mult. Lasă garda jos, arată că regreţi situaţia în care aţi ajuns, şi deschide o portiţă, cât de mică, spre dialog şi explicaţii. E şansa ta de a ierta, de a repara ceea ce nu a mers, pentru că, hai, recunoaşte, şi tu vrei la fel de mult să-ţi recuperezi prietenul. Amândoi împărtăşiţi aceleaşi sentimente şi, dacă nu vă împăcaţi acum, fiecare va rămâne cu regretul şi cu dorul înfipte în suflet.

Vărsător - Ia-ţi inima în dinţi şi da startul planului pe care îl pregăteşti de ceva vreme, pentru că acum e momentul cel mai bun pentru a începe. Te simţi pregătit sufleteşte să faci faţă provocării, căci iniţiativele pornite azi vor duce repede la succes. Nu amâna pe altădată, pentru că azi apar condiţiile cele mai bune pentru a începe un plan ce va ajunge repede la rezultatele visate. Ai şi energie, şi chef, şi calităţile necesare pentru a reuşi, deci totul e să faci primul pas. Dar acum!

Peşti - Nu te lăsa copleşit de stres, pentru că ai leac la orice motiv de enervare. Unii abia aşteaptă să-ţi pierzi cumpătul, pentru că aşa te pot învinge mai uşor, dar nu le da satisfacţie. Controlează-ţi reacţiile, lupta cu irascibilitatea care-ţi dă târcoale şi, la nevoie, cere şi ajutor autorizat. Un psiholog, un medic, un terapeut ar putea face minuni cu tine, dacă ai bate la uşa lor, ca atare nu încerca de unul singur să-ţi tratezi anxietatea sau nervozitatea, pentru că torni şi mai tare gaz pe foc. Citeşte o carte, asculta muzică, vezi un film, toate acestea sunt remedii perfecte pentru stresul acumulat care te face să sari în sus la orice impuls.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI