Horoscop 13 iulie 2017: Ce vă rezervă astrele

Sextilul planetelor Jupiter și Mercur întărește voința și crește încrederea în forțele proprii. De asemenea, aduce limpezimea necesară pentru a lua cele mai bune decizii. Pe plan sentimental, această conjuncție aduce bucurie și frumusețe.

Predicții astrale pentru fiecare zodie în parte, potrivit libertatea.ro.

Horoscop 13 iulie 2017: Ce vă rezervă astrele
(Foto simbol)

Berbec

Impulsurile aceste zile sunt cumva în contradicție cu pornirile tale naturale și efectul cel mai ușor de observat va fi dorința de a intra în conflict cu cei din jur, cu sau fără motiv.

Pub

Taur

Întregul context te invită la repararea unor stricăciuni provocate relațiilor cu cei pe care declari că îi iubești cel mai mult. Ai ocazia să arăți cât de sincere sunt sentimentele tale.

Gemeni

Dincolo de contradicții și motive de nemulțumire, există un fond pozitiv care te invită să le arăți celor din jur cei ai vrea să primești de la ei: bunătate, toleranță și căldură.

Rac

Ți se potrivește mănușă tendința principală a zilei, aceea de a încălzi relațiile, de a da uitării supărările și de a înțelege ce se ascunde în spatele stărilor proaste.

Leu

Este important să dai curs dorinței de a te sustrage gândurilor, planurilor și intențiilor pe care le ai de obicei, pentru un respiro care te va ajuta să te revigorezi.

Fecioară

Ești capabil să vezi dincolo de aparențe și să înțelegi de ce anumite situații nu evoluează deloc sau nu dau semne că s-ar îndrepta în direcția dorită de tine.

Balanță

Poate că nu vei obține cine știe ce rezultate la locul de muncă, dar bunele tale intenții vor fi observate. E de ajuns să fii sincer cu cei din jur și ei te vor sprijini.

Scorpion

Te poate cuprinde o dorință sinceră de a te întoarce la un stadiu anterior din viața ta, poate unul în care cei dragi aveau mai multă nevoie de tine.

Săgetător

Casa și familia te preocupă azi și simți o nevoie copleșitoare de a te exprima într-un anumit fel, delicat și grijuliu, așa cum ești tu când iubești sincer.

Capricorn

Ești foarte curios în legătură cu anumite persoane din anturaj, ai vrea să știi din ce motiv fac anumite alegeri. Dialogurile nu vor decurge astăzi așa cum te aștepți.

Vărsător

Grija ta principală este legată de resursele de orice fel și de administrarea lor, ca o dovadă a unor competențe dobândite recent.

Pești

Ești factor de reglare într-o situație complicată și poți alege să joci acest rol, care ți se potrivește perfect, sau să accentuezi un conflict.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI