ora: 11:22, 08 mai 2013 3478
Autor: Cristina Buzovschi

Hadârcă spune că Timofti îl recunoaște în calitate de lider al fracțiunii PL, Lupu - ba


Hadârcă spune că Timofti îl recunoaște în calitate de lider al fracțiunii PL, Lupu - ba
Lupu și Timofri
Colaj: UNIMEDIA
Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, îl recunoaște și în continuare pe Ion Hadârcă drept lider al fracțiunii Partidului Liberal. Cel puțin deputatul din partea PL susține că șeful statului l-a invitat la consultările pentru identificarea unei noi majorități parlamentare anume în această calitate, relatează UNIMEDIA.

„Am fost invitați ca lider al fracțiunii Partidului Liberal și noi suntem recunoscuți, așa cum și este firesc, în calitate de fracțiune parlamentară”, a menționat Hadârcă, făcând referire la consultările de ieri cu Timofti.

Menționăm că și președintele PL, Mihai Ghimpu, a purtat consultări separate cu Nicolae Timofti. Alături de liderul PL, în Parlament au rămas alți patru deputați.

UNIMEDIA precizează că în cadrul procesului de examinare a deciziei privind anularea votului privind numirea lui Corneliu Gurin în funcția de procuror general, Ion Hadârcă, i-a reproșat fostului speaker Marian Lupu că în ședința din 18 aprilie nu le-a acordat dreptul deputaților din grupul majoritar al fracțiunii PL să discute cu Corneliu Gurin înainte de procedura de vot.

„Nici acum eu nu vă recunosc pe dvs, dl Hadârcă, în calitate de președinte al fracțiunii PL. Este o chestiune internă de partid”,a adăugat democratul. 

„Tocmai ați demonstrat justețea votului nostru de neîncredere pe care vi l-am acordat”, i-a răspuns Hadârcă.

Pe 12 aprilie un grup de membri ai Partidului Liberal, fruntași ai partidului, deputați, miniștri și președinți ai filialelor din teritoriu, au creat Consiliul de Reformare al Partidului Liberal. Aceștia doresc schimbarea liderului partidului și propun ca Mihai Ghimpu să fie înlocuit de Dorin Chirtoacă.

Ulterior, în cadrul fracțiunii parlamentare a PL s-a produs o scindare și s-au format două grupuri: condus din Valeriu Muteanu, din care mai fac parte Corina Fusu, Mihai Ghimpu, Boris Vieru și Gheorghe Brega și celălalt este condus de Ion Hadârcă și este format din 7 deputați.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  ...tradator nu recunoaste tradator
  numa cmofti iaca recunoaste
  ca hadirca ii baiet ascultator
  si curat ca niste sfinte moaste..
  • +2 (8)
   Lupu pur si simplu nu are comanda de la Plahotniuc sa-l recunoasca. :) Oameni buni, Lupu e marioneta platita a lui Plahotniuc, nu vedet cum ii linge fundul?
   • 0 (6)
    Lupu se teme sa spuie vreo vorba in plus, pentru ca daca o face nu va mai fi platit de Plahotniuc. Iata de ce pina cind nu comenteaza. :)) La sigur, spre sfirsitul zilei va arunca vreo prostie.
    • +1 (5)
     numai probleme cu partidul PL...
     • 0 (6)
      bineinteles ca v-au incurcat afacerile , dar v-ati descurcat de minune , cumparand reformatorii . Ce zici , daca intr-o zi un grup de reformatori ai PLDM ar veni cu un program reformator , din care sa reiasa ca Filat nu are ce cauta in fruntea PLDM , cum o sa-o catalogati ? Tradatori sau nu ? Stiu , ca tradatori . Si atunci de ce acest grup PL nu poate fi numit tradatori ? dar sa stiti ca ce semeni aceea culegi . pana la toamna mai e mult .
      • 0 (4)
       In PLDM niciodata nu s-ar intimpla astfel de prostii, este un partid format din oameni competenti, care au avut de plecat - au plecat.
       Filat spre deosebire de Ghimpu nu a insturat dictatura in partid.
     • -1 (3)
      Pai da, e un partid al degradatilor.
      • +1 (3)
       De asta sa format asa zisa entitate "Reformatoare",sa ajute propaganda Filatelista,prin manipulari ieftine ca vezi doamne sant nefrecventabili,degradantii etc...,uitand ca tocmai Verzii au nevoie de reforma adevarata,stilul lui Filat fiind acelasi cu al lui Plaha,miituire,santaj....
 • +3 (5)
  Dezmatul fixatiilor obsesive ale acestui pe-dezmatat lung cat prajina face dovada unui comportament vadit epileptic. Mezalianta fatidica PD-Ghimpe-perversoalcoolic &$godacii si tumefiatii de vanitati provinciale e blestemul lui Ivan Bodiul, o pacoste si o pagina nefasta pentru istoria noastra. Politicieni indezirabili, democrati exacerbati si liberali schizofrenici. Abia acum constientizezi cu ce apratitii paronarmale avem de-a face, cu ce vidme si scorpioni a facut dl Filat alianta. Nu Judecata de Apoi sa-i osandeasca, ci Judecata de Acum! Dumnezeu sa-i ierte, ca pe ei nu-i va ierta nimeni.
 • 0 (2)
  ma curva ce esti, ai gasit cu ce sa te lauzi. Timosca are o sustinere, un capital politic egal cu zero.
 • 0 (2)
  Sa sustinem reformatorii PL :Hadirca,Saharneanu si ceilalti sunt nume notorii pentru toti noi .Chirtoaca trebie sa adere la acest grup iar cel cu gura sparta compromis sa mai faca intreruperi pe la microfoane
 • 0 (0)
  Hadârcă este as în ale trădării el este unul dintre cei care a distrus frontul popular.Este o nulitate în ceea ce privește politica și este o dublă nulitate în ceea ce privește arta și literatura.De mânuță cu Anuța vor ajunge drept la p...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA