ora: 16:03, 16 mar 2017 1452

Google pregăteşte „Family Link” - o soluţie pentru limitarea accesului copiilor la anumite funcţii ale dispozitivelor cu Android


Google pregăteşte „Family Link” - o soluţie pentru limitarea accesului copiilor la anumite funcţii ale dispozitivelor cu Android
Foto: go4it.ro

Aflată la stadiu de testare, aplicaţia Family Link va oferi părinţilor o modalitate pentru a seta conturi Google cu drepturi de acces limitate pe telefoanele şi tabletele cu Android folosite de copii.

Mai precis, va fi posibilă setarea unor permisiuni limitate de acces la setările dispozitivului, cumpărarea de aplicaţii, cât şi alegerea unui interval orar în care dispozitivul poate fi folosit (ex. nu în timpul programului de somn) şi pentru cât timp.

Încă la stadiu Beta, aplicaţia funcţionează doar cu versiunea Android Nougat şi este disponibilă pe bază de invitaţie, pentru familiile în care există cel puţin un copil cu vârsta mai mică de 13 ani.

Dezavantajul este că setând Family Link aducem dispozitivele folosite de copii şi mai mult sub supravegherea Google, informaţiile colectate putând folosi la „ajustarea” reclamelor pentru a promova anumite jocuri, produse şi servicii folosite de aceştia.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA