ora: 15:15, 23 dec 2014 8516

Gluma lui Mihai Ghimpu: Doar cu PCRM la guvernare. Nu acceptăm socialiştii


Gluma lui Mihai Ghimpu: Doar cu PCRM la guvernare. Nu acceptăm socialiştii
Mihai Ghimpu, președinte PL
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este pus pe glume. Întrebat de jurnaliști, dacă este gata să guverneze alături de comuniști, acesta a spus: „Doar cu PCRM. Nu acceptăm socialiştii”, citează UNIMEDIA.

Ulterior, liderul PL a trecut pe un ton mai serios. „Noi nu vom fi niciodată la guvernare cu comuniştii, cu deputaţii atâta timp cât poartă denumirea de partid comunist”, a spus Mihai Ghimpu, citat de PublikaTV.
 
Amintim că liberalii au exclus din start ideea unei coaliții cu PCRM și percep o conlucrare cu deputații comuniști, doar în raport coaliție de guvernare pro-europeană și opoziție.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (17)
  Din toata turma asta aleasa,el are cele mai putine mandate,dar vreau sa va spun ca Ghimpu cum ii el da inspira mai multa incredere ca toti hultanii din PD,PLDM,PCRM,PSRM.
  • -8 (14)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Daca actiunile prin care te impotrivesti la ceea ce garanteaza stabilitatea in stat pentru tine insufla incredere, atunci suna la SOS ca sa te ia mai rapid un psiholog!

   Sunt cetățean activ
 • -7 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dl Ghimp decat sa se joace de-a baba-gaia, in dosul liberalismului sau mioritic, decat sa se-invirta ca mata pe langa blidul cu pasat, ar face bine sa invete ceva patriotism, sacrificiu si liberalism din Bratianu.
  • +1 (5)
   ...da tu cu comunistii vrei sa faci patriotizm ? Cu cei care nu recunosc adevarata denumire a limbii, care au distrus credinta in Dumnezeu, care ne-au deportat floarea natiunii si oamenii cei mai gospodari ?
 • +5 (9)
  Sint eu singurul care simte un pic de adevar in gluma lui Ghimpu?!
 • -8 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ce conteazadenumirea partidlui? Vreti sa ziceti ca Ghimpu tare face politica LIBERALA? Hai sa fim seriosi...
  Conteaza oamenii care sunt in partid. Din PCRM au plecat toti extermistii, Tkaciuk, Petrenco, Petkov si restul talibanilor. Acum partidul este curat si pro european!
  • 0 (8)
   Curat ca mlastina. Obrazul acoperit de lepra rusieneasca si de ciuma golaneasca.
  • +7 (7)
   e european pe naiba ...
   PCRM trebuie tratat ca un partid de opozitie, ca si inainte, insa acum ei vor reprezenta o opozitie sanatoasa, vom fi prezenti la sedintele parlamentului, vor accepta functia de vicepresedinte a parlamentului ce revine opozitiei, vor accepta cotrolul curtii de conturi
  • 0 (2)
   Tu glumesti cind spui ca partidul criminal comunist, poate fi "curat" si inca european... Asta cum ne citeau la facultate "comunizmul stiintific"... Eu si atunci nu puteam intelege... Comunizm si inca si stiintific !!!
 • +4 (4)
  Ce ne dorim noi ?
  SA SCAPAM DE AGENTII FSB-ului RUSESC (PSRM si DREPTATEA IN ADEVARUL MAFIEI RUSE, in persoana lui Usat-ov) SI SA APROPIEM INTEGRAREA EUROPEANA !!!
  Asta este posibil NUMAI daca colaboram cu PCRM.
  Actualul PCRM nu este CADOU pentru R.Moldova, aveti dreptate.
  Dar , refuzind aceasta solutie, il ajutam pe Dondon-Novorossist-putleristul sa faca coalitie cu PCRM dupa alegerile anticipate , care vor avea loc peste un an si ceva, din cauza ca nu vom putea allege prezidentul(nu avem numarul necesar de voturi).
  Aceasta poate fi unica noastra sansa sa scapam de URSUL SIBERIAN si sa prelungim calea spre Europa.
  • 0 (2)
   ...sunt un proeuropean convins, la fel ca si proroman. Deaceea as vrea sa te rog sa nu mai prostesti si pe altii cu FSB-ul rusesc... Chiar daca o buna parte din alegatorii batrini de la sate au "ciupit" din minciuna asta, la alegerile din 30 noie. Daca asa de sigur esti, ca Voronin cu comunistii sai sau "purificat" de Petrenco, Muntean si Marc..si au devenit proeuropeni atunci ar trebui sa stai linistit , ca ei la momentul alegerii presedintelui, se vor patrunde de importanta evenimentului, de soarta aceste tari si vor vota fiind si in opozitie...PCRM categoric trebuie respins ! Cu ei nu poate fi cale in UE... Cu atit mai mult ca Voronin nu o singura data s-a pronuntat impotriva directie pro UE. Astfel compromitem tot electoratul care au votat partidele proeuropene... Si atunci ce ne fecem la urmatoarele alegeri ? In 2 ani pina la alegerile presedintelui, inca 6 mandate (voturi) in parlament, la sigur se vor gasi... Asa ca Crestem Moldova fara comunisti !!!
 • +4 (4)
  Trebue sa alegem raul cel mai mic !
  • +4 (4)
   basaraben, alegerile au fost si noi deja am ales raul cel mai mic: cele trei partide cu pretentii de proeuropene. Ele detin 55 de mandate si pot constitui o coalitie, buna-rea, dar proeuropeana. Daca vor sa se asocieze si comunistii in anumite chestiuni - f. bine, tara va aprecia contributia lor. Dar la guvernare... Am mai scris pe tema asta ce cred.
   • -1 (5)
    Partidele pro-europene -- nu, ca "daca vor sa se asocieze ...", dar -- sunt obligate sa o faca(cu PCRM).
    Cu atit mai mult, ca si PCRM are nevoe de asta.
    Deci, partidele pro-europene sunt obligate sa foloseasca dificultatile din PCRM si sa impinga carul inainte -- spre Europa.
    • -5 (7)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Si Ghimpu frineaza acest car.
     • 0 (2)
      Din contra el e cel mai responsabil... Ceilalti numai asteapta un "pretext" ca sa aiba cu ce motiva intoarcerea sau cel putin tergiversarea parcursului european... Chiar nu poti intelege, sau te prefaci, ca in UE nu se fura ca in Rusia... Si atunci ce fac bravii nostri vlazi in UE... ?
    • 0 (2)
     ...de ce tot indemni spre PCRM... Noi avem 55 de mandate... pina in 2016 chiar din "sinul" comunistolor vor veni de buna voie... dar si de la socialisti..., mai ales daca o sa-i "ajutam" si noi...
  • 0 (2)
   Dar fara comunisti !!!
 • +5 (7)
  Baeti,mai uitati-va emisiunile cu liberalii care,le spun verzilor si albastrilor ca,mai mult nu se poate de avea incredere in ace-i,care vor sa le distruga partidul liberalilor;corect spus de liberali-coalitie cu noi,ori din start face-ti alianta cu comunistii;Filat spunea-Noi mergem la guvernare fara comunisti!ei acuma ce ,liberalii v-au pus pe roate,nu va merge mai departe sa va bateti joc de EI;cum a-ti impartit PL-ul in-liberali si liberali tradatori,ei si ce-ati cistigat?A-ti vindut Aeroportul si BEN.Vedeti ca,cite putin bunurile statului se vor intoarce toate innapoi.O saptamina de convorbiri,este perduta ca,PLD si PD,nu stiu ce sa faca,cum sa-i frece pe liberali;nu puteti face coalitie,nu va duce capul,vreti sa mai vindeti tara,cu acesti liberali---NU MERGE!Bravo,Mihai Ghimpu!,tinete tare,nu te da.Moldova trebue sa miarga in Europa,nicdecum in Rusia.Alianta ori la alegeri anticipate.

  Sunt cetățean activ
  • -5 (7)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   cistig.md !
   M.Ghimpu ar fi bravo, daca ar fi asigurata majoritatea parlamentara necesara pentru integrarea europeana. Dar ceea ce face acuma Ghimpu , este ajutor direct pentru zadarnicirea planului de integrare europeana.
   Deci, Ghimpu face ceea la ce spera mafia rusa -- numai un descreerat procedeaza asa.
   • +3 (5)
    basaraben-e, te stiam mai lucid. Referinta la Ghimpu si sperantele mafiei rusesti sunt total deplasate.
    -
    Dupa cum am mai spus, e laudabil orice pas facut de comi in directia europei. Eu nu condamn aceasta si nu am vazut nici din partea PL un "nu", ci sant exprimate doar niste ingrijorari. Pina la urma, conteaza ce vor comii in schimb, dar mai ales, cum e realizata tehnic aceasta "tranzactie". Si asta nu e tot! Cele mai ingrijoratoare de fapt sunt RISCURILE ASOCIATE CONLUCRACII CU PCRM! Imaginati-va ca se formeaza o majoritate care poate fi foarte "lucrativa", insa pentru cu totul ALTE INTERESE DECAT REFORMELE cerute de integrarea in UE!
    -
    Vreau sa cred basaraben-e ca nu te supera interventia mea, ci dimpotriva, ti-am clarificat putin cum stau lucrurile.
    • -5 (7)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Salut, Boghen !
     Curtea de Conturi trebue sa apartina opozitiei -- NU SE DISCUTA.
     Referitor la Ghimpu :
     El a mai pus in pericol AIE . Si, daca PLR nu salva AIE, apoi aveam alegeri anticipate, care puteau fi castigate, CU SANSE MARI, de catre PCRM.
     Ghimpu intelegea asta atunci, dar L-A DURUT IN ...
     Ghimpu s-a developat ca un om neserios -- asta e !
   • 0 (2)
    Totul va fi bine ! Ghimpu trebuie sa stea pe pozitii. Iar PD si PLDM trebuie sa recunoasca si sa cedeze, fiindca ei i-au rupt partidul si ei l-au inlaturat de la guvernare...
  • -3 (5)
   Da despre Aeroport si BEM -- Leanca a propus ca SA FIE EFECTUATA O EXPERTIZA CU AJUTORUL EXPERTILOR EUROPENI.
   dE CE NU SUNTETI DE ACORD CU ASTA ???
   CE MAI VRETI ?
   • +3 (5)
    Leanca a vorbit ca "ar fi binevenita" o investigatie internationala a cazului BEM. Dar pina la propunere sa actiune concreta e cale-atat-de-lunga!!! Ca priministru este in puterile lui sa invite acei experti internationali.
   • 0 (2)
    da cind sau instrainat, sau invitat europenii?
 • +1 (1)
  "Faptul ca vorbim limba romana nu inseamna ca Moldova trebuie sa se uneasca cu Romania. Este un bluf. Nu va exista niciodata o unire cu Romania... Această speculaţie despre unirea Moldovei cu România trebuie pusă undeva mai departe, în sicriu " a spus Ghimpu, care este si preşedinte al parlamentului de la Chisinau, pentru „Komsomoliskaia pravda”.
  Sa ne amintim ce a spus un mare patriot al aestui pământ, martirul Gheorghe Ghimpu / asasinat de agentura KGB / cu limbă de moarte: “Vom căpăta adevărata libertate doar atunci când vom reveni la matca Patriei mame: România”.
 • -1 (1)
  Nici in ruptul capului nu pot intelege rastalmacirea si demonetizarea cuvintelor lui GHIMPU de catre ziaristi! Si inca intr-un portal cu pretentii de presa democrata cum se pretinde UNIMEDIA! UN titlu manipulant cum este cel de mai sus(atasat informatiei) nu face parte absolut deloc din stilistica precisa ceruta de importanta stirii date.Poate in stilistica presei de limba "moldoveneasca". Altfel , tocmai ea, stirea este o gluma de un prost gust. Si inca desavarsit , ca la Antena 3 din Ro.Aveti cumva comanda scrisa si pe dolari pesin de la cineva sa demonizati pe GHIMPU si PL? IARASI SE FACE PRESA PARTASA LA PROSTIA LA COMANDA? Problema ridicata de Ghimpu este cat se poate de serioasa pentru toti si voi o luati in deradere?
 • 0 (0)
  basaraben,Ghimpu n-a pus nicodata in pericol AIE;ei a spus ca, EU CU FILAT PRIM MINISTRU nu sint deacord;mai mult,tot Gimpu a spus ca,eu sint deacord cu alt care nu va fi prim ministru si voi vota toate legile ce duc spre Europa;acuma intelegi ce-a spus Ghimpu!?Nu este'tormoz'Ghimpu,'tormoz'este Filat cu Diaco si compania lor.Am spus si mai spun ca,Guvern nu avem din cauza liberal-democratilor si ai democratilor;acuma Ghimpu face tot posibil sa se construeasca alianta cit mai repede dar,alte doua partide inchid telefoanele ca,s-au convins ca,Europa ii asteapta sa-i traga de ureche ce-au facut la guvernare,impartind liberalii incomozi ca,le ziceau verde in ochi-ceea ce nu se poate,ceea ce tot nu se poate;Ce,Ghimpu n-a inteles de ce l-au scos de la guvernare?A inteles si intelege si acuma destul de bine,cu cine trebue sa poarte tara in NATO si EUROPA,dar...

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA