Citește toate știrile la acest subiect

Ghimpu: „Sabia ridicată de Filat asupra lui Plahotniuc acum este în mâinile PD”

Vlad Filat a ridicat sabia asupra lui Vlad Plahotniuc, iar acum sabia se află în mâinile Partidului Democrat”. Așa explică președintele PL, Mihai Ghimpu, situația curentă din Alianță. Potrivit lui, democrații vor să-și ia revanșa și să facă dreptate, dând jos un cap de la liberal-democrați, transmite UNIMEDIA.

„Azi sabia este în mâna PD. Filat trebuia să prevadă acest lucru atunci când a ridicat sabia împotriva democraţilor şi l-a eliberat pe Plahotniuc din funcţie. Şi dacă nu ai ţinut cont de asta, atunci trebuie să luăm totul de la zero. Şi PD-ul are perfectă dreptate. Ei vor să se facă dreptate”, a spus Ghimpu în cadrul unei Ediţii Speciale de la Publika TV.
Ghimpu: „Sabia ridicată de Filat asupra lui Plahotniuc acum este în mâinile PD”
(Foto: liviudumitru.eu)

Potrivit liberalului, PD și PLDM nu vor putea ajunge la masa de negocieri până când nu va fi demis premierul și cele două formațiuni se vor afla „în situații egale”. „Războiul a început după lichidarea funcţiei de prim-vicepreşedinte al Parlamentului. Acum e greu să opreşti un război început. Dar cum am zis: la o masă, nu pot discuta doi oameni, unul cu cap şi altul fără cap. Trebuie să conştientizeze, cel care a distrus încrederea şi a ridicat sabia primul”, a spus acesta.

Liderul PL a mai spus că în caz de alegeri anticipate este exclusă posibilitatea formării AIE3. „Dacă se întâmplă să avem alegeri, după tot ceea ce a fost, apoi nu mai avem noi o AIE3, cum nu îmi mai văd eu tinereţea mea”, a conchis Mihai Ghimpu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub