Ghimpu bănuiește că Partidul Democrat influențează Curtea Constituțională

Mihai Ghimpu, președintele Partdiului Liberal, a afirmat în cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV7, că bănuiește că Curtea Constituțională ar putea fi influențată de Partidul Democrat. 

Fiind întrebat de analistul Igor Boțan dacă acesta crede că Curtea Constituțională este influențată de PD, Ghimpu a afirmat că da. „Eu bănuiesc că da”, informează UNIMEDIA.

Tot în cadrul emisiunii, Ghimpu a mai vorbit și despre responsabilitatea guvernatorului Dorin Drăguțanu în situația creată la BEM, Unibank și Banca Socială.

Ghimpu bănuiește că Partidul Democrat influențează Curtea Constituțională
(Foto: UNIMEDIA)

„O să prezinte comisia de anchetă raportul, organele de drept, vom vedea dacă este vina lui sau nu, eu nu apar pe nimeni. Daca Drăguțanu a fost nominalizat în funcția de guvernator al BNM de către PL, asta nu inseamna că el ascultă PL. BNM nu se subordonează nimanui, ea prezintă raportul în Parlament”, explică Ghimpu.

Mai mult, președintele PL nu exclude că ar putea vota pentru demiterea lui Drăguțanu, în caz că vinovăția acestuia va fi dovedită.

Pub

„Eu nu sunt avocatul lui Drăguțanu, dacă se constată că el este vinovat, voi vota pentru demisia lui”, conchide Miahi Ghimpu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub