ora: 07:35, 04 feb 2013 6527
Autor: Redactia UNIMEDIA

Ghimpu a vorbit cu Ambasadorul american despre Filat și Plahotniuc


Ghimpu a vorbit cu Ambasadorul american despre Filat și Plahotniuc
Foto: PL
Serviciul de presă al Partidului Liberal anunță că la sfârșitul săptămânii trecute liderul formațiunii s-a întâlnit cu Ambasadorul american la Chișinău, William Moser.

Potrivit UNIMEDIA, cei doi au vorbit despre situația politică și social-economică, dar și despre relațiile din coaliția de guvernare. „Mihai Ghimpu a menţionat că există o criză de comunicare la nivelul liderilor AIE, din acest considerent a propus public, în interesul cetăţenilor, ca cei doi colegi ai săi – Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc să se împace sau să-şi prezinte demisia. „Ar mai fi şi o altă soluţie. Ne retragem noi cei trei lideri din Consiliul AIE – Filat, Lupu, Ghimpu, dar şi Plahotniuc, iar în locul nostru delegăm alţi colegi care ar putea discuta şi ar găsi soluţiii pentru depăşirea situaţiei de criză ca să începem a rezolva problemele cetăţenilor”, a menţionat Mihai Ghimpu în cadrul întrevederii”, se spune în comunicat. 

Totodată, sursa menționează că Mihai Ghimpu a spus că este de neînţeles circumstanţele în care a apărut criza din AIE şi care amintesc de situaţia din 1999, când s-a destrămat Alianţa pentru Democraţie şi Reforme, în preajma summitului UE de la Helsinki atunci când urma să fie semnat documentul prin care Republica Moldova trebuia să fie aprobată ca ţară eligibilă pentru procesul de eurointegrare. „Este de neînţeles pentru mulţi de ce în anul în care urmează a fi semnate acordurile foarte importante pentru viitorul european al Republicii Moldova, alianţa de guvernare a intrat în criză. Nu există altă şansă pentru viitorul european al Republicii Moldova decât Alianţa pentru Integrare Europeană. AIE va exista pentru că viitorul cetăţenilor este legat de AIE, iar cetăţenii şi-au pus speranţa în cele 3 partide componente ale acesteia”, a subliniat Mihai Ghimpu, citat de aceeași sursă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (22)
  Oare tot in asa o maniera a vorbit cum si "in Profunzime" ca el cam alt fel nu poate!Imbla shi acesta si se jaluie de aici dincolo, isi mai face putin raiting, ca la pierdut tot in ultimile saptamini, e rusine sa de un asa presedinte de partid
  • +4 (22)
   Inbla si Ghimpu pe ici pe colo si se jalui ca nimeni nui da o bucatica de pine, E jalnic de tot Ghimpu!
   • +6 (24)
    Mai are sa ne faca de rusine analfabetul acesta?
    Oare cit se poate del tolerat?
    Oare cind isi va da seama ca, poporul are nevoie de politicieni, dar nu de clowni?
    • +9 (25)
     Tirfa de Ghimpu!!! Platitul de Plahotniuc latra orice la comanda!!! Rusine!!! Intr-adevar canalia liberara lustruieste pantofii papusarului!!!
     • +10 (24)
      Imi pare rau ca un politician care avea cindva o demnitate acum sa lasat vindut lui Plahotniuc! Rusine Ghimpu!!!
      • +6 (20)
       Sper ca Ghimpu nu me-a facut de ris la intilnirea cu ambasadorul american, mai ales dupa prestatia ,,impunatoare'' de saptamina trecuta a lui Ghimpu. A facut asa declaratii de parca la Ghimpu in partid totu-i struna, mai bine ar avea grija de ministerele PL-ului, a mediului, a transportului unde domina coruptia si hotia.
       • +5 (17)
        Cel mai interesant este faza cu demiterea lui Filat si lui Plahotniuc, de parca nimeni nu e la curent ca liberalul s-a adincit in buzunarul lui Plahotniuc si cu siguranta Ghimpu iarasi face parte in scenariile lui Plahotniuc.
        • -2 (4)
         Cred ca l-a laudat tare pe Plahotniuc daca tot ii plateste binisor, precis l-a pus sa latre impotriva premierului, dar asa cum lui Ghimpu mult nu-i trebuie ... repede a inceput sa toarne macaroane
         • +1 (7)
          Demisia trebuie sa si-o dea Ghimpu cu Plahotniuc!
          "Cu toată contrabanda și toate hoțiile, AIE rămâne succesul nostru", M. Ghimpu-tre să fii nebun să declari așa ceva alegătorilor. Mai mult ca sigur că această frază a compuso plahotniuc, și a încercat să șantajeze prin ghimpu destrămarea AIE...
       • +6 (18)
        asta deja depinde de cel care ia tradus ambasadorului prostele lui Ghimpu :)))
        • +7 (11)
         "...ca să începem a rezolva problemele cetăţenilor" - si pana cand o sa le rezolvati pe ale voastre ca sa incepeti a rezolva si cele ale cetăţenilor???????
        • +6 (14)
         PL a tras pe sfoară atît alegătorii săi cît şi întreaga ţară.
         Alegătorul Partidului Liberal a fost în mare parte tineretul. Anume el, tineretul, a dorit o schimbare cu adevărat al acestei ţări, dar cu regret putem să spunem, că Partidul Liberal per ansamblu au trădat alegătorul.
        • +10 (18)
         Rusine Ghimpu!!! Sluga lui Plahotniuc!!!
        • +8 (16)
         Cind inainte ma gindeam ca Ghimpu are o demnitate acum mam dezamagit! S-a lasat vindut papusarului! Latra impotriva lui Filat, care acun este in conflict cu Plahotniuc! Oare mai putem sta la dubii ca canalia liberala lustruieste pantofii papusarului!
       • +7 (13)
        Ghimpu de ce te faci asa de prost, si te faci ca nu stii de ce sau format neclaritati in AIE tu acolo esti problema nr.1 ca te-ai vindut ca o marfa si gata nu mai este partidul PL care sa mai propuie si ei cite ceva in folosul tarii cum PLDM, dar acum PL da numai propuneri in folosul lui Ploha.RUSINE sa-ti fie!!!
    • +7 (11)
     Cita prostie poate sa incapa in omul acesta, toata tara stie ca a fost cumparat de Plohatniuc dar el se bate ca pestele pe uscat, gata domnule nu mai aveti dreptul la opinie ti-ai vinduto lui Plohatniuc...
   • +7 (17)
    GHimpu ce tot vorbesti aiurea??toti doresc demisia ta,ca nu faci nimic pentru colegii din Alianta,doar vorbesti mult si intraiurea,chiar nu tii rusine atitaa?????Sau plohatniuc sta in spatele tau si te conduce si iti spune ce sa faci??
  • +8 (14)
   Retragitil pe Salaru din funnctia de ministru, d. Gimpu, pentru asa drumuri si datil pe mina legii, dezastru, nu am cuvinte pntru asa reparate a drumurilor, daca le mai repara asa inca un an , raminem fara drumuri. Afara cu SALARU.mAFIOTU.
 • +4 (10)
  Am observat ca toti dau darea de seama ambasadorului SUA
  • +9 (13)
   e si normal ca trebue sa raporteze la cei care ne dau credite...
   • -4 (8)
    "Ghimpu a vorbit cu Ambasadorul american despre Filat și Plahotniuc" - esti mnenie cto ty mil celovek - stukaciok
 • +2 (20)
  p-ru d-l Ghimpu e timpul sa se intilneasca mai inti cu medici de la spitalul de la Curchi.:))
  • 0 (12)
   da de ce de la Curchi cand este ceva mai aproape ...
 • 0 (16)

  Liberalii tot mai mult
  De Ghmpu-s traşi la fund.
  Dacă mai vreţi în Parlrment
  Debărăsaţi-vă de el urgent
  *******
  Trăsnăile lui Ghimpu
  Nu mai sunt cu tâlc
  Şi vor duce cu timpul
  PL- ul la kirdâc.
 • +6 (6)
  in orice situatie de criza trebuie sa intervina cineva .Faptul ca a intervenit ambasada SUA ,e un semnal pozitiv , au fosti investiti bani multi in RM si nu putem fi lasati asa la dispozitia rusiei .Deci e de bine.
  Ca masura pentru deblocarea situatiei , cred ca ar fi buna orice solutie , chiar si cu iesirea din viata politica a celor patru .cred ca e unica solutie buna pentru cetatenii RM , pasul asta ar insemna f.mult.sunt oameni care pot lua locul acelor trei lideri , fara ca AIE sa se destrame si sa continuei drumul reformelor.Daca continuam cu batjocora catre unul din AIE , inseamna ca una din componente are ganduri ascunse , dar asta ar duce la schimbarea cursului RM si atunci acel partid va plati in fata cetatenilor si in fata istoriei.Trebuie sa ne calmam si sa luam deciziile cele mai intelepte.
 • +4 (4)
  Cindva era placut sa citesti comentarii pe acest sait. Acuma, cu parere de rau, nu ai ce cauta prin comentarii. Unde dai doar lingai de a lui Filat. Ei ar trebui sa stie, ca oamenii ce urmaresc cu regularitate noutatile din viata politica a RM isi au propria parere legata de activitatea partidelor politice si liderilor acestora. Iar ceea ce fac alde cugetator, attos, viziunieuropene s.a. ca ei nu fac decit sa demonstreze odata in plus ca sunt multi lingai fara demnitate in RM si ca o sa putrezim in mizeria asta. Nu gasesti o parere bine argumentata la acesti tipi, ci numai atacuri la persoana.
 • -1 (3)
  раскол АЕИ, с заменой его на новую коалицию с участием ПКРМ и сохранение АЕИ у власти, в принципе, равноценны. В какое место ни поцелуй молдавских политиков – везде обнаружится Влад Плахотнюк.
  http://www.enews.md/blogs/view/2787/
 • -2 (4)
  Imresiile ambasadorului sunt catastrofale despre starea sănătății mentale a lui Ghimpu - iar fi propus un curs de terapie intensivă în GUANTANAMO !
 • +3 (5)
  „Este de neînţeles pentru mulţi de ce în anul în care urmează a fi semnate acordurile foarte importante pentru viitorul european al Republicii Moldova, alianţa de guvernare a intrat în criză. Nu există altă şansă pentru viitorul european al Republicii Moldova decât Alianţa pentru Integrare Europeană. AIE va exista pentru că viitorul cetăţenilor este legat de AIE, iar cetăţenii şi-au pus speranţa în cele 3 partide componente ale acesteia”, a subliniat Mihai Ghimpu, citat de aceeași sursă.
  -------------------------------------------
  VERY TRUE! Spermotoxicoza lui Filea pune in pericol integrarea europeana a RM!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA