ora: 09:15, 15 feb 2013 5433 14 Autor: Cristina Buzovschi

Ghimpu a confirmat că CNA este controlat în continuare de PD


Ghimpu a confirmat că CNA este controlat în continuare de PD
CNA, controlat de PD
CNA
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
„Centrul Național Anticorupție a fost și a rămas la Partidul Democrat”. Confirmarea vine din partea lui Mihai Ghimpu, președintele PL, formațiune care face parte din Alianța pentru Integrare Europeană și care a participat la partajarea pe criterii politice a instituțiilor de stat, relatează UNIMEDIA.

„Dacă Filat nu ar fi exploatat tragedia din Pădurea Domnească, nici informația cu dosarele împotriva lui Usatâi și Negruța nu apăreau. S-a început războiul. Procuratura nu mai este politizată și va lucra doar în baza legii. Nu o să fie nimeni atras la răspundere dacă nu a încălcat legea”, a precizat liberalul în emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Mihai Ghimpu a ținut să-i facă o recomandare șefului de la Anticorupție. „Dlui Chetraru îi dau un sfat, să se abțină de la declarații politice și să-și facă datoria. Să prezinte materialele în judecată și judecată să decidă cine este vinovat și cine nu”, a spus acesta.

Comentarii (14)
 • +4 (8)
  Cine-ai fost si cine ai devenit, Dle Ghimpu?
  • +3 (7)
   e si normal ca sunt in miinele lui Ploh, uitava ce poate face el cu asa organe ca CNA si PG, procuratura la sigur nu a fost de politizata si nu va fi degraba, a cazut Zubco care era doar un pilon, dar intradevar akolo sunt mii de piloni deal de el! Dosare facute la comanda asta si este strategia lui Plaha de a zdrobi alinata!
   • +3 (7)
    nimeni nici nu se uimeste deja ) Ghimpu vad ca iar s-a apucat de hamait! Deschideti-i cel mai mare secret d-lui Ghimpu, ca Plahotniuc in viitorul a propiat va cumpara si v-a vinde in consecinta intreaga noastra tara
    • +2 (6)
     Ghimpule crezi ca lumea deja nu stie ca te-ai vindut toate functiile si pe tine ti-i vindut si ii steegi papucii lui Plohatniuc acum, fii calm la dubala vii locul la toti
     • 0 (0)
      Ghimpu este sluga lui Plahotniuc, asta este clar.
      Este in miinile lui Plahotniuc si CNA-ul si PAD si PG si Ghimpu si Lupu si PL!
 • +1 (5)
  Mai debilule ce ne ai de prosti ciar nu mai aiura dobitocule [CANALIE] cred ca asta te reprezinta mai corect, ce nu stii cine judeca dosarele, animal nesimtit. Va zdruncinat cuibariul si ati inceput a urla toti ca in gura de sarpe.
  • -1 (3)
   Asa is toti prostii.Le pare ca sint cei mai destepti din lume,dar daca is si bolnavi cum e Ghimpu,atunci e tragedie
  • -1 (5)
   da filat sarmanul e curat ca lacrima? nubate capulmorcovarule. Nu-l sustin nici pe traficantul filat si nici pe coruptul plohis. ghimpu are si el minusurile lui, dar el nu face asa mizerie precum astea doi.
 • 0 (4)
  Dl Ghimpu nu se afla in buzunarul lui Plahotniuc, n-aveti dreptate!!! El se afla intre picioarele lui plohis!!!! Uitati-va unde a ajuns acest militant unionist roman! A ajuns in slujba unui mafiot legat de gruparile criminale din Rusia, unde plohis a transferat 100 mil euro in conturile unor firme din Rusia, sub pretextul unor datorii invetate de plohoi!! Rusine Dle Ghimpu, va bateti joc de memoria fratelui dvs Gheorghe! Rusine sa va fie!!!
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Tot timpul va fi controlat CNA-ul de politic:
  iata o buna strategie care va va permite sa promovati o politica corecta !
  http://bitly.com/VLIMHo
 • 0 (0)
  exploatarea politica a unui caz ? (asta in timp ce chiar se cereau masuri inclusiv din exterior..) si asta justifica deschiderea a 3 dosare penale artificiale ? imi pierd ultimile urme de respect pentru marele liberal

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri