ora: 10:41, 18 sep 2012 4150
Autor: Radu Burdujan

GAFA lui Rogozin


GAFA lui Rogozin
Foto: nr2.ru
Reprezentantul special al Kremlinului pentru Transnistria, vicepremierul rus Dmitri Rogozin, îi îndeamnă pe liderii de opinie din Republica Moldova să abordeze mai serios ideea federalizării Republicii Moldova. Cel puțin asta reiese din comentariile postate de oficialul rus pe rețeaua de socializare Facebook, transmite UNIMEDIA.

„Haideți, cel puțin începeți să vorbiți despre federalizare. Faceți ceva pentru Transnistria!”, a scris Dmitri Rogozin.

La fel, acesta a făcut și o gafă. Ulterior, textul a fost șters. „Astăzi, în Casa Guvernului a Federației Ruse am avut o întrevedere cu liderul transnistrean Evgheni Șevciuk. Am discutat în detaliu problemele economice ale republicii, sprijinul social acordat locuitorilor acestei republici independente, dintre care circa 150 de mii de cetățeni ruși. L-am informat pe interlocutorul meu cu privire la rezultatele vizitei în Rusia a premierului moldovean Vlad Filat,” a mai scris vicepremierul rus.

Peste câteva minute, Rogozin a corectat postarea sa pe Facebook. În loc de „acestei republici independente” în mesajul nou a scris „acestei republici nerecunoscute”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  du-te mai in p...
 • +1 (1)
  Rogozyn, mare denagog...
 • +1 (1)
  SARMA GHIMPATA PE NISTRU si nici un fel de federalizare. Intoarcerea transnistriei la Modova= intoarcerea comilor la putere.
 • +2 (2)
  cea mai bună idee ar fi federalizarea Romaniei in care sa intre si Moldova si Transnistria si sa se numeasca România Mare

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Nu inteleg de ce e gafa? Rogozin deskis declara ca transnistria e independenta http://www.youtube.com/watch?v=UTImbBwTLZs

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA