Funcționar de la Primăria Chișinău desemnat să lucreze pentru BEI

Funcționar de la Primăria Chișinău a fost desemnat să lucreze pentru Banca Europeană pentru Investiții (BEI). Este vorba de Gabriela Ciumac, șefa Direcției Relaţii Externe, Cooperarea regională și Integrarea europeană. Un anunț în acest sens a fost făcut de către primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor și subdiviziunilot Primăriei.

Funcționar de la Primăria Chișinău desemnat să lucreze pentru BEI
(Foto: Gabriela Ciumac via FB)

„Gabriela Ciumac lipsește de la ședință și ea nu va mai veni la ședințe, nu va mai fi prezentă în activitatea noastră de zi cu zi, circa un an de zile. Gabriela Ciumac a fost selectată și invitată să lucreze timp de un an de zile pentru Banca Europeană de Investiții la Luxemburg, în calitate de ofițer de credit”, a comunicat edilul Capitalei.

Potrivit lui, pentru Primăria Chișinău aceasta este „o chestiune de onoare și prestigiu”. „Ca urmare a proiectelor pe care le desfășurăm împreună cu BERD și BEI, cele două bănci partenere principale ale Primăriei, BEI a venit cu această propunere către Primăria Chișinău. Astăzi este chiar prima zi de lucru la BEI. Cu siguranță, experiența ei va fi în continuare Primăriei. Proiecte cu BEI și BERD noi am putea avea și în viitor”, a specificat Chirtoacă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub