ora: 17:38, 11 aug 2017 24837 2

(foto/video) Zeci de familii au primit cheia de la apartamentele noi: compania de contrucții “Reconscivil” a inaugurat un nou bloc locativ


(foto/video) Zeci de familii au primit cheia de la apartamentele noi: compania de contrucții “Reconscivil”  a inaugurat un nou bloc locativ
Foto: UNIMEDIA

Zeci de familii vor trece în curând în apartamente noi. Astăzi, compania de contrucții “Reconscivil”  a inaugurat un nou bloc locativ. 

Blocul de pe strada Ion Creangă, 61 are 165 de apartamente, este dotat cu terenuri de joacă, parcare subterană, lumină stradală și alte facilitățile care permit un traiu confortabil.

Irina, locatară:

“Foarte calitativ, mulțumesc Reconscivil-ului, s-au străduit într-adevăr”.

Natalia, locatară:

“E foarte frumos, e confortabil, amenajat, suntem mulțumiți.”

Pentru unii, ziua de astăzi a fost una cu adevărat semnificativă.

“Pentru mine apartamentul acesta e prima casă pe care o am, din ’93. Acum voi avea casa mea proprie, pentru familia mea, Bivol. E o mare fericire. Cu toate că încă nu e reparată, deja e un pas mare înainte.”

La festivitatea de inaugurare a cântat interpreta Doinița Gherman, iar personajele din poveste au făcut o adevărată sărbătoare copiilor. Locatarii au fost felicitați și de primarul interimar al Chișinăului, Nistor Grozavu: “Mult-stimați locatari, eu vă doresc ca în această casă să vă simțiți bine, să aveți parte numai de zile frumoase, de sărbători care să vă aducă satisfacție”. 

Data inaugurării blocului coincide cu o ocazie specială- ajunul zilei constructorului. 

Valeriu Sufrai, director “Reconscivil”:

“Cu ocazia aceasta vreau să felicit toți contructorii din Republică cu ziua profesională. Le doresc curaj, succes, oamenii să aibă plăcere din ceea ce noi facem”.

"Acesta este primul bloc pe care  îl dăm anul acesta, iar peste două luni plănuim să mai dăm un bloc la Botanica; pregătim pentru ziua orașului să facem încă o plăcere pentru locatari”.

Timp de 17 ani de activitate, compania Reconscivil și-a creat deja un nume piața de construcții din Moldova și a dat în folosință aproape 2000 de apartamente.

Economic
 
Căutare
Login
Top taguri