ora: 12:21, 05 aug 2017 5055 8 Autor: Tania Lozan

(foto/video) Se construiește clopotnița Mănăstirii din Zăbriceni: Reprezentanții lăcașului de cult solicită ajutor


(foto/video) Se construiește clopotnița Mănăstirii din Zăbriceni: Reprezentanții lăcașului de cult solicită ajutor
Foto: guvern24.md

Mănăstirea „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț a fost înființată în anul 1999 și este un important centru religios din nordul Moldovei. În acest an, reprezentanții lăcașului au început construcția clopotniței de 33 m, care va servi și ca poartă de intrare în mănăstire. 

La etapa actuală, cu eforturi și resurse proprii, dar și cu sprijinul Consiliului Raional Edineț s-a construit fundamentul și o parte din zidul clopotniței.

Pentru a duce la bun sfârșit construcția acesteia, este nevoie de surse financiare de care reprezentanții mănăstirii nu dispun. Astfel, ei roagă oamenii de bună credință să le ofere ajutor pentru a reuși să realizeze construcția.

„Pe platforma Guvern24 aveți posibilitatea de a dona online, pentru realizarea acestui proiect, din orice colț al lumii. Fiecare susținere financiară este binevenită, iar gestul vostru cu siguranță va fi răsplătit de Dumnezeu. Prin donațiile voastre veți contribui nu doar la construcția clopotniței mănăstirii dar și la ridicarea unui nou monument al patrimoniului cultural și religios al neamului nostru”, se arată într-o scrisoare emisă de slujitorii Domnului.

Comentarii (8)
 • +4 (4)
  cui folosește asta?

  Sunt cetățean activ
  • +2 (2)
   "oamenilor de buna credinta" vezi, scrie in text
  • +3 (3)
   Foloseste patrimoniului cultural si religios al neamului nostru.
   Problema e alta si se recurge din nou la oamenii de buna credinta.Unde-s alde Markel,care locuiesc in vile si se deplaseaza cu masini de lux?
   Dodon,care pozeaza cu toata popimea cheltuie milioane pentru deplasari la Teheran,Coreia de Nord..Acesti bani ar fi un mare folos pentru patrimoniul cultural-religios intr-o tara atat de saraca.
 • +2 (2)
  Doamne ajuta!
 • +2 (2)
  Arată urât și nu se încadrează în contextul actual. Ca di obicei, chic ortodox.
 • +4 (4)
  sa va de-a ajutor sătanele în sutane al de mitropolitul vladimir,marchel,văluță,g@ndon,plaha,vorona,candu,ghimpler,usatâi,cașu știți numai a cerși de la oamenii necăjiți și săraci,furați și amăgiți
 • +3 (3)
  Pochi acestea n-au soveste deloc.Se urca in cap fara scara.Ei vad bine ca poporul e furat si sarac,dar vor sa-l mai mulga cu totul.De ce nu cer ajutor de la pochii din republica,de la Vladimir care au averi de milioane,masini de lux,de la popa Markel care umbla cu gentile pline de bani pentru a da mita? Sa va fie rusine !
 • +2 (2)
  Ca se construieste este foarte bene,insa sa nu fie pus pe umerii enoriasilor.Unde oare se duc veniturile din biserici?Cu-i este subordonata Mitropolia Moldovei? Unde-s boierii,care se ascund in sutane bisericesti si traiesc in vile de lux?Anume din conturile lor sa fie construita clopotnita si nu cu ajutorul babutelor sarace.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri