*/

(foto/video) Se construiește clopotnița Mănăstirii din Zăbriceni: Reprezentanții lăcașului de cult solicită ajutor

Mănăstirea „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț a fost înființată în anul 1999 și este un important centru religios din nordul Moldovei. În acest an, reprezentanții lăcașului au început construcția clopotniței de 33 m, care va servi și ca poartă de intrare în mănăstire. 

(foto/video) Se construiește clopotnița Mănăstirii din Zăbriceni: Reprezentanții lăcașului de cult solicită ajutor
(Foto: guvern24.md)

La etapa actuală, cu eforturi și resurse proprii, dar și cu sprijinul Consiliului Raional Edineț s-a construit fundamentul și o parte din zidul clopotniței.

Pentru a duce la bun sfârșit construcția acesteia, este nevoie de surse financiare de care reprezentanții mănăstirii nu dispun. Astfel, ei roagă oamenii de bună credință să le ofere ajutor pentru a reuși să realizeze construcția.

„Pe platforma Guvern24 aveți posibilitatea de a dona online, pentru realizarea acestui proiect, din orice colț al lumii. Fiecare susținere financiară este binevenită, iar gestul vostru cu siguranță va fi răsplătit de Dumnezeu. Prin donațiile voastre veți contribui nu doar la construcția clopotniței mănăstirii dar și la ridicarea unui nou monument al patrimoniului cultural și religios al neamului nostru”, se arată într-o scrisoare emisă de slujitorii Domnului.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI