ora: 10:03, 20 feb 2014 4373 7 Autor: Cristina Buzovschi

(foto) Vladimir Voronin a venit la Parlament


(foto) Vladimir Voronin a venit la Parlament
Foto: captura imagini video privesc.eu
Liderul Partidului Comuniștilor a venit la ședința de astăzi, 20 februarie, a Parlamentului. Este pentru prima oară când Vladimir Voronin participă la ședințele din această sesiune de primăvară-vară, relatează UNIMEDIA. 

 

Din cauza lipsei sale îndelungate de la ședințele Parlamentului, dar și din spațiul public, au fost alimentate zvonuri precum că liderul PCRM este grav bolnav.

Pentru că este prima dată când Vladimir Voronin a venit în sala renovată a plenului Parlamentului, deputatul Mark Tkaciuk îi explica cum funcționează sistemul electronic de înregistrare.

Reamintim că luni, comunista Violeta Ivanov a negat zvonurile precum că Vladimir Voronin ar fi grav bolnav și ar fi fost la tratament în străinătate. Deputata a declarat că liderul PCRM se simte forte bine și că va fi prezent la ședința parlamentului de joi, 20 februarie.

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a lipsit de la ședințele Parlamentului încă din a doua jumătate a lunii decembrie. Ulterior, acesta a fost văzut în spațiul public pe 21 ianuarie, la monumentul lui Lenin.

Comentarii (7)
 • +2 (2)
  Si care este problema ca el a venit sau nu sau cu el sau fara el nui mare treaba
  • +3 (5)
   Voronin sufera de Boala Parkinson, care presupune distrugerea a 70-80% din neuroni. O va mai duce mult, insa deficientele in vorbire si gindire il vor vizita tot mai des.
   • +1 (3)
    Eiii si cui ii trebuie acest Voronin in Parlament ?
    Mai bine statea la vila sa atita timp cit mai poate - si cit timp nu e arestat .

    Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  il tin viu pana la alegeri? are Parkinson dar nu vor sa recunoasca sa nu se ingroape partidul
 • +2 (2)
  Eu speram ca a crapat in sfirsit. Din pacate nu.
  Sa speram ca crapa totusi.
 • +4 (4)
  Precis nu a fost la tratament in Uniunea Euroasiatica, daca inca e viu. Ar trebui pe toti sustinatorii astia rusofoni sa ii oblige opinia publica sa se trateze medical doar unde vor sa ne bage pe noi si am scapa rapid de ei toti.
 • +1 (1)
  L-au pudrat,carpit,apoi l-au ancorat in scaun sa ridice moralul babelor bolsevice,nostalgice de la tara!!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA