(foto) Vladimir Voronin a venit la Parlament

Liderul Partidului Comuniștilor a venit la ședința de astăzi, 20 februarie, a Parlamentului. Este pentru prima oară când Vladimir Voronin participă la ședințele din această sesiune de primăvară-vară, relatează UNIMEDIA. 

 

(foto) Vladimir Voronin a venit la Parlament
(Foto: captura imagini video privesc.eu)

Din cauza lipsei sale îndelungate de la ședințele Parlamentului, dar și din spațiul public, au fost alimentate zvonuri precum că liderul PCRM este grav bolnav.

Pentru că este prima dată când Vladimir Voronin a venit în sala renovată a plenului Parlamentului, deputatul Mark Tkaciuk îi explica cum funcționează sistemul electronic de înregistrare.

Pub

Reamintim că luni, comunista Violeta Ivanov a negat zvonurile precum că Vladimir Voronin ar fi grav bolnav și ar fi fost la tratament în străinătate. Deputata a declarat că liderul PCRM se simte forte bine și că va fi prezent la ședința parlamentului de joi, 20 februarie.

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a lipsit de la ședințele Parlamentului încă din a doua jumătate a lunii decembrie. Ulterior, acesta a fost văzut în spațiul public pe 21 ianuarie, la monumentul lui Lenin.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI