ora: 10:57, 13 aug 2017 8730 3

(foto/video/update) Ultimă oră: Incendiu la un depozit de crengi de la Memorialul Ostașilor Armatei Române. DSE anunță că încendiul a fost stins


(foto/video/update) Ultimă oră: Incendiu la un depozit de crengi de la Memorialul Ostașilor Armatei Române. DSE anunță că încendiul a fost stins
Foto: UNIMEDIA

(update 11:33) Serviciul Situații Excepționale a anunțat că incendiul a fost stins.

A luat foc un depozit de crengi, de pe strada Decebal 7 din capitală, de lângă Memorialul Ostașilor Armatei Române. S-au aprins crengi uscate și vegetație, suprafața incendiului însă nu este mare. Victime nu au fost înregistrate. 

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, la fața locului au fost dislocate două autospeciale de pompieri pentru a stinge incendiul.

Un vizitator UNIMEDIA susține că incendiul are loc la Cimitirul Eroilor din Chișinău (str. Decebal 17), în timp ce Serviciul protecției civile a declarat pentru UNIMEDIA că focul a izbuncit pe strada Decebal 7.

Comentarii (3)
 • -1 (3)

  Unimedia, corectati titlul, nui nici un "Memorial Ostașilor Armatei Române"
  Este "CIMITIR DE ONOARE A EROILOR", cum sa numit la infiintare in anii 1927-28 de către Aşezământul Naţional „Regina Maria"
  .
  Prezinta la inceput o necropolă cu osemintele eroilor militari din armatele a ȘASE state participante la Primul Război Mondial (România, Rusia, Austro-Ungaria, Franţa, Polonia, Cehoslovacia şi Grecia).
 • +1 (1)
  Pe teritoriul liceului C.Negruzzi de la Ciocana si acum sta o gramada de crengi uscate,care sunt depozitate acolo din aprilie.Asteapta deschiderea noului an scolar,probabil...
 • +1 (1)
  ocupation 1918 =din 1918 pana in 1940 a existat Romania Mare-UNIREA PRINCIPATELOR. DEGRADATULE CE ESTI !!!!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA