ora: 07:27, 11 mai 2017 22727
Autor: Eugen Durbala

(foto/video) „Sluga rușilor”: Igor Dodon, întâmpinat cu proteste pe Aeroportul din Chișinău


(foto/video) „Sluga rușilor”: Igor Dodon, întâmpinat cu proteste pe Aeroportul din Chișinău
Foto: Facebook/Ionel Pușcaș

Președintele Igor Dodon a fost întâlnit aseară de mai mulți tineri din Partidul Liberal cu pancarte pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„După ce două zile s-a aflat la Moscova în curtea Țarului Putin, unde s-a distrat și chefuit, matrioșca Dodon, sluga rușilor a aterizat la ora 01:00 la Chișinău, iar Tineretul Liberal a decis să-i facă o primire originală, pregătind-ui bagajele și urând-ui drum bun și cale bătută de unde a venit”, a scris purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal pe pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA amintește că Igor Dodon a plecat în Federația Rusă pentru a participa la parada pentru „Ziua Victoriei” de la Moscova. Dodon a fost unicul președinte de țară care a acceptat invitația lui Putin. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (5)
  TRAIM INTR-O TARA DE DOI BANI. CEEA CE SA OBTINUT TIMP DE 25 ANI DE INDEPENDENTA, DODON NE-A TERFELIT IN 3 LUNI DE ZILE. RUSINE SA VA FIE CU ASA O POLITICA PE CARE O FACETI.ESTE MAI RAU SI MAI TRIST DECIT CIND AU FOST AGRARIENII LA CONDUCERE.
  • +2 (4)
   sa ne suparam nu trebuie pe Dodon, dar pe cei care l-au ales. Sunt aproape sigur ca pe cei care l-au votat, nu-i deranejaza faptul ca el se comporta ca catzelul lui Putin. Asa cum nu i-au deranjat nici taranul Voronin, si restul clasei politice de rahat. Noi cu totii cunoastem oameni cum se cade, care ar face o treaba buna daca ar fi in pozitii de conducere, insa acestia nu sunt niciodata sustinuti, toti tac ca ratele mute cind un om normal se ridica si spune ca ceva nu e in regula. Pe de alta parte, prostii permanent au gura mare si se cearta, si noi cu totii suntem de acord ca sunt niste spurcaciuni, ca sunt interesati doar de a fura, si a sta calare pe restul, insa pina la urma oricum alegem din acesti prosti. Asta e o loterie vicioasa, oricm nu ai miza, oricum vei pierde. Dar iata ca am avut printre multimea de spurcaciuni, si un om cumsecade, Maia Sandu. Faptul ca ea nu a fost aleasa, imi vine dificil sa inteleg. Am ales iar un taranoi cu gitul umflat, sa ne uitam la el atunci.
 • +3 (5)
  Face și el sărmanul la cel duce capul mai bine - linge fundul lui Putin.
 • +3 (5)
  Raul cel mare e inca inainte: tandemul dodon -plahatnyuk va fi cel mai nefast regim pentru romanii basarabeni.Si asta dupa 25 de ani de lupta pentru identitatea noastra nationala.Ceva mai trist nu poate fi.UNICA SCAPARE E UNIREA CU TARA.
 • 0 (4)

  Dl. Dodon nu inteleg insistenta bolnavicioasa cu care il curtezi mereu pe Putin?
  Da o explicatie plauzibila aici, pentru Moldova, pe care chipurile o conduceti!
  • -1 (3)

   Ieri Rospotrebnadzor a dat unda verde combinatului Cricova pentru exportarea vinului, e cel mai mare producator din Moldova ~ 8 mln. sticle pe an
 • -3 (5)
  Это проеб партии социалистов. Своего президента нужно было встречять должным образом и не дать нищебродам проявить свою инвалидность....
 • -1 (1)
  Ce ipocriti sunt PL-istii! Lupta cu Dodon si,totodata,l-au adus la putere si-l sustin si acum pe cel care l-a facut presedinte pe Dodon - Plohis!

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA