(foto/video) Premieră: Noul Skoda Karoq

A venit ziua de 18 mai 2017 şi Skoda a prezentat noul său SUV compact numit Karoq. Premiera maşinii a avut loc într-un complex special amenajat din capitala Suediei.

(foto/video) Premieră: Noul Skoda Karoq
Foto: autoblog.md

Numele noului model a fost preluat din limba poporului indigen din Alaska – tribul Alutiiq – care locuieşte pe coasta de sud al peninsulei Alaska. Karoq este o combinaţie din două cuvinte: „KAA’RAQ” (car – maşină) şi „RUQ” (arrow – săgeată). Accentul în pronunţare se pune pe litera „O”.

Noul Skoda Karoq are următoarele dimensiuni: 4.382 mm în lungime, 1.841 mm în lăţime şi 1.605 mm în înălţime.

Pub

Ampatamentul va varia în lungime în dependenţă de tracţiunea aleasă. Maşina cu o tracţiune pe puntea din faţă va avea 2.638 mm, iar cea cu tracţiune integrală – 2.630 mm. Spaţiul pentru picioarele pasagerilor de pe bancheta din spate este de 69 de mm.

Noul Karoq este şi practic la capitolul spaţiu pentru bagaje. Standard, volumul portbagajului este de 521 de litri, iar cu scaunele rabatate – 1.630 de litri.

În cazul în care se va opta pentru scaune de tip VarioFlex, trei la număr şi individuale, acestea pot fi reglate longitudinal, iar dacă vor fi demontate complet atunci volumul total atinge 1.810 litri.

Toate detaliile şi imaginile disponibile, în articolul complet pe AutoBlog.MD

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub