ora: 10:56, 10 mar 2017 23699

(foto/video) Plahotniuc și „barsetka”, „la shopping” în Parlament. Au plecat mulțumiți de achiziția celor 14 transfugi comuniști


(foto/video) Plahotniuc și „barsetka”, „la shopping” în Parlament. Au plecat mulțumiți de achiziția celor 14 transfugi comuniști
Foto: privesc.eu

Liderul Partidului Democrat și-a făcut astăzi apariția în Parlament. Așa cum ne-a obișnuit, și astăzi, Vladimir Plahotniuc a fost însoțit fostul deputat PD Constantin Botnari, despre care se spune că ar fi „mâna sa dreaptă” sau cum mai este numit „borsetka”.

Deocamdată, nu se cunoaște scopul vizitei lui Plahotniuc în Parlament. Cert este că tot astăzi, cei 14 transfugi comuniști și-au anunțat aderarea la PDM.

Așa că, unele voci spun că Plahotniuc a venit în Parlament pentru a-și confirma achiziția făcută încă acum un an, când transfugii comuniști și-au anunțat plecarea din PCRM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (4)
  Viitorii Putin si Medvedev de Moldova
 • +2 (2)
  Patanii cumpara tat podread.Degraba are sa fie mai greu de schimbat leii in Euro.Da deputatii se vand in valut nu si populatia care se bucura si de 100 lei.
 • +2 (2)
  Filantropul a captivat statul, dar se afla si el intr-o captivitate totala! De timp bun nu mai paraseste teritoriul pe care il tine in captivitate! E un fricos nemaipomenit!
  • 0 (0)
   :))
   aici e in siguranta...
   si doar aici mai reuseste sa puna geana pe geana
 • -3 (5)
  Corect. Felicitari! Multumim celor 14 ca sunt patrioti. Este spre binele noastru si al Moldovei. Rusofonilor nu le convine, cu toate ca traiesc in Moldova
  • 0 (0)
   Da,cel mai mare "patriot" din cei 14 e Resetnicov,care in aprilie 2009 acuza Romania de tentativa de lovitura de stat in R.Moldova! Esti dus cu pluta,nene,sau un troll PD-ist ordinar!
 • 0 (0)
  tocmai 7 ani le-a trebuit sa se reuneasca din 2009
  daca nu era sefu apoi mai ciordeu vreo cateva miliarde
  iaca amu poleana e curata
 • +1 (1)
  mihai_td, nu atrage atentia la zombie. Durduliu-lui ii apasa slanina pe creer, dar si pe ochi, si ii incurca sa vada realitatea. La el toti care vor ceva relatii cu Rusia is rai, iar toti "pseudo-Europenii" sunt automat ingeri - nu pentru ca chiar cred si promoveaza valori europene, ci pentru ca pretind asta. Nu conteaza ca unul a capturat statul, altul a distrus capitala, altul intenteaza dosare la comanda, etc - ei vorbesc romaneste si sunt pentru UE, deci sunt automat ingeri.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA