(foto/video) Miley Cyrus a renunțat la marijuana. Se pregătește să devină mamă

Invitată recent în emisiunea lui Jimmy Fallon, Miley Cyrus a dat o veste mare. Cântăreața a vorbit deschis despre consumul de marijuana și a recunoscut că a renunțat la a mai fuma marijuana.

Dacă credeați că s-a cumințit, ei bine, motivul este altul. Se pregătește să facă ceva important în viață și a divulgat totul la show-ul de miercuri seara.

(foto/video) Miley Cyrus a renunțat la marijuana. Se pregătește să devină mamă
(Foto: elle.fr)

Miley Cyrus nu se pregătește să devină mamă, așa cum a mai speculat presa internațională, ci decizia de a se abține din fumat iarbă vine ca un moment de respiro și de seriozitate în timp ce se pregătește să își lanseze cel de-al șaselea album muzical.

Artista de 24 de ani a declarat: „Acest album este cel mai important de până acum, așa că am vrut să mă asigur că sunt super serioasă și lucidă în modul în care gândesc și vorbesc”.

Pub

Fostul star din Hannah Montana, care a lansat deja două piese – Malibu și Inspired – și care se regăsesc pe albumul următor, a recunoscut că a fost „foarte implicată” pe timpul  înregistrătilor, scrie Okmagazine.

„Spun asta de fiecare dată, dar mi-a plăcut să înregistrez acest album atât de mult!” Cântăreața a vorbit și de vechile sale obiceiuri, recunoscând în fața lui Fallon: „Nimeni nu a murit vreodata din cauza marijuanei, dar nimeni nu a fumat atât de mult ca mine!”

Nu este pentru prima dată când Miley vorbește despre consumul de marijuana într-un show tv, spunndu-i lui Fallon că „are mereu acest coșmar că iau o supradoză de marijuana în timp ce este invitată la emisiunea Saturday Night Live.” Luna trecută, Cyrus a declarat la Billboard că schimbarea stilului său de viață a avut un impact semnificativ asupra modului în care ea vede oamenii din jurul său: „Îmi place să mă înconjor de oameni care mă fac să mă simt mai bine, să evoluez”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI