(foto/video) Microinvest deschide o nouă filială în or. Chisinau

Compania de microfinanțare Microinvest a prezentat noul său oficiu din Chișinău. Acesta are un design atractiv creat special pentru a spori gradul de confort atât al personalului, dar mai ales a clienților care vor beneficia acum de un nivel sporit de accesibilitate și posibilitatea de a discuta în privat chestiuni de afaceri.

 

"Această filială nouă în Chișinău reprezintă un pas așteptat al conceptului de renovare a rețelei Microinvest", a declarat președintele Consiliului de Administrație a companiei, Dmitrii Svinarenco.

 "Filialele din Chișinău, alături de cele din centrele regionale reprezintă principalele generatoare de creștere a Microinvest. De cele mai multe ori însă, capitala este cea care menține un ritm de creștere, propune standarde noi și mizăm mult pe faptul că de acum încolo, noua față a filialelor va corespunde întru totul acelor cerințe înalte pe care ni le propunem în deservirea clienților, dar și atitudinea față de personalul nostru", a mai adăugat Dmitrii Svinarenco.

Microinvest își construiește cu multă atenție și responsabilitate relațiile cu actualii, dar mai ales potențialii clienți ai companiei și consideră că tocmai acest lucru reprezintă unul dintre principalii factori de succes. Investițiile în renovarea oficiilor sunt o dovadă în plus că Microinvest crede în dezvoltarea economică a Moldovei, dar și în planurile companiei de a continua susținerea afacerilor atât din capitală, cât și din afara ei.

Microinvest – un partener de încredere!

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI