ora: 17:19, 18 sep 2017 43036
Autor: Tania Lozan

(foto/video) Imagini revoltatoare! Un preot din Moldova a fost prins beat criță la volanul unui jeep în orașul Surgut: Amenința și înjura polițiștii


(foto/video) Imagini revoltatoare! Un preot din Moldova a fost prins beat criță la volanul unui jeep în orașul Surgut: Amenința și înjura polițiștii
Foto: captură video

Un preot din Republica Moldova, slujitor la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din orașul Surgut, Federația Rusă a fost surprins beat criță la volanul unui jeep.

Potrivit jurnaliștilor ruși, bărbatul în vârstă de 38 de ani, ar fi încercat să-i mituiască pe polițiști, iar când aceștia l-au refuzat, slujitorul Domnului s-a lepădat de cele sfinte și i-a luat la înjurături pe oamenii legii, împotrivindu-se să meargă la Inspectoratul de Poliție.

Patru polițiști, mai bine de un sfert de oră au încercat să-l înghesuie în mașina de serviciu, timp în care acesta s-a opus cu înverșunare, lovind cu picioarele în ușa automobilului.

La un moment dat, acesta a început să-i insulte pe oamenii legii în limba maternă. După ce forțele de ordine cu greu l-au încătușat, iar picioarele i le-au legat cu o curea și l-au băgat în autovehicul, preotul a început să se bată cu capul de fereastră, gesticulând violent înjurături și amenințându-l pe unul dintre polițiști.

Imaginile revoltatoare au fost postate pe contul YouTube al agenției de presă din orașul Surgut – „K-Inform”.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Potrivit presei din Rusia, preotul, pe nume Ioan Darie a devenit diacon în anul 2000, iar in 2004 a absolvit Academia Teologică din Chișinău, fiind în prezent slujitor la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din orașul Surgut.

Atenție, urmează limbaj licențios!

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA