ora: 14:13, 07 iul 2017 16483
Autor: Tania Lozan

(foto/video) Igor Dodon: Mulțumesc Guvernului României pentru redeschiderea grădiniței de la Sadova


(foto/video) Igor Dodon: Mulțumesc Guvernului României pentru redeschiderea grădiniței de la Sadova
Foto: facebook/Igor Dodon

După nenumărate atacuri lansate la adresa României, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mulțumit Guvernului de la București pentru redeschiderea grădiniței din satul Sadova, localitatea de baștină a șefului statului, pentru banii alocați.

„Reparația capitală a acestei grădinițe a fost posibilă cu suportul prietinilor și partenerilor noștri de peste Prut. Vreau să mulțumesc Guvernului României, prietenilor noștri pentru acest gest foarte frumos pentru acest proiect social, care astăzi avem cu toții posibilitatea să redeschidem această grădiniță. Domnule ambasador, din partea președintelui Republicii Moldova, din partea mea ca și cetățean și băștinaș al acestui sat vreau să vă mulțumesc pentru acest gest”, a declarat astăzi, Igor Dodon în cadrul inaugurării grădiniței din satul Sadova. 

Clădirea grădiniței din Sadova a fost construită în anul 1979. Mai bine de 35 de ani aici nu au fost efectuate reparaţii capitale.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (1)
  Ia sa vedeti cum la posturile psrm-iste vor spune ca este meritul presedintelui :)
 • +1 (1)
  Cînd va da Dodon în exploatare tabăra de odihnă puntru copii din Sadova, atunci să vie să se laude cu ce a făcut pentru copiii din sat şi nu numai, atunci să facă şi reclamă fundaţiei sale. A o face pe eroul pe fundalul muncii altora i se primeşte. Dacă el se consideră prietenul României, atunci apărămă mamă de astfel de priete că de duşmani Ro s-a apăra singură. Bla-bla-bla, p..ёj şi discriminare...
 • +3 (3)
  Dodon: "Prietenii nostri de peste Prut au demonstrat ca sunt prieteni adevarati ..".
  Mai devreme spunea ca "frate, frate, da fiecare la casa lui".
  Acum deja il invita la casa parinteasca si pe ambasadorul roman.
  Cit de las este acest presedinte, care asteapta doar pomene de la cineva. Dar nu apreciaza si o prietenie adevarata, demonstrata deja de mai multi ani.
 • +2 (4)
  Poporul român e creștin și poate ierta. Ajutorul României e necondiționat și va continua să vină neîntrerupt, că așa e normal între vecini și prieteni. Până Dodon va înțelege cine-i sunt cu adevărat prieteni o să mai treacă ceva timp, dar niciodată nu e timpul trecut.
 • +1 (3)
  Si Ioniță de ce a primit invitația otrăvită. De ce?! Ca sa-ți spuna a mia oară ca fiecare din frati sa stea la casa lui? Pai natiile, neamurile, fac tot posibilul sa fie impreuna la bine ori la greu...nu despartite de imperii si de ura !

 • +1 (5)
  Sunt 77 de ani de la raptul teritorial din 1940, când armatele sovietice au ocupat, drept consecință directă a Pactului Molotov-Ribbentrop, vechile teritorii ale Basarabiei, nordului Bucovinei și Ținutului Herţei, o suprafață de 50.762 km2 cu aproximativ 4 milioane de locuitori. A urmat o perioadă dramatică, marcată de deznaționalizare, deportări și crime față de populația băștinașă
 • +2 (2)
  Dodon nu a spus, ca numai Romania repara gradinite si scoli, Microbuse pentru studenti, milioane de euro ajutoare! Iar Rusia nu ofera nimic, ba din contra, cumparam gaz mai scump ca Germania!


  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Ce tupeu a avut bidonul, sa-si asocieze imaginea cu un proiect realizat exclusiv din banii cetatenilor romani, tipic pentru bidon dar totusi gretos...
 • +2 (2)
  Ris el si in africa este ris.
 • +3 (3)
  ce lingau si curva este acest prezervativ este asa numitul presedinte,spurcaciune

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA