(foto/video) Atmosferă festivă la Bălți: concert pe cinste, dansuri și focuri de artificii

Orașul Bălți a avut parte în noaptea dintre ani de o atmosfera festivă în centrul capitalei, cu un concert pe cinste și focuri de artificii. Astfel, mii de oameni și-au dat întâlnire în piața principală din Bălți pentru a întâlni venirea Noului An.

(foto/video) Atmosferă festivă la Bălți: concert pe cinste, dansuri și focuri de artificii
(Foto: r1tv)

 

Locuitorii Bălțiului și oaspeții orașului,  au fost felicitați de primarul Renato Usatîi de pe un panou TV enorm, iar felicitarea a fost transmisă din Moscova și a avut loc în timp ce acelea ceasornicului Kremlinului au bătut ora 00.00, la Chișinău fiind ora 23.00. 

În mesajul  său, Primarul de Bălți s-a referit și la situația ce ține de Partidul Nostru, nemijlocit el vorbind de presiunile care se fac asupra formațiunii și a membrilor săi. 

„Mi-aș dori foarte mult ca în anul viitor ca toată societatea să conștientizeze cît e de mizer, necorect și periculos  pentru viitor. Din păcate, eu întâlnesc 2017  departe de  familie,  oamenii dragi. Departe de voi toți, departe de locuitorii orașului Bălți. Se depun eforturi ca eu să fiu distrus pentru poziția mea  față de nedreptățile  care le face regimul de la guvernare. Sunt convins însă că nu le va reuși”, a spus Primarul. 

În noaptea dintre  ani, programul festiv a fost susținut de către Natalia Gordienko, Ionel Istrati, formațiile LUME, “SunStroke Project” “EDICT”, iar la ora 00.00 au avut loc focuri de artificii,  iar discoteca a durat până dimineața.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub