ora: 14:36, 04 ian 2017 12044

(foto) Un moldovean stabilit cu traiul în Italia a salvat o bătrână de la moarte


(foto) Un moldovean stabilit cu traiul în Italia a salvat o bătrână de la moarte
Foto: estense.com

Un moldovean stabilit cu traiul în Italia a devenit eroul unei bătrâne, după ce a salvat-o dintr-un incendiu izbucnit în locuința femeii, scrie estense.com.

Vecinii au observat fumul intens și au chemat pompierii. Totuși, moldoveanul Radu Benderschi, în vârstă de 33 de ani a decis să pătrundă în locuință pentru a salva proprietara imobilului.

„M-a luat de braț și mi-a spus că trebuie să urcăm la nivelul superior pentru a stinge salteaua care s-a incendiat. Totuși, nu era cazul, fiindcă flăcările s-au răspândit pe tot nivelul superior. Ea insista, astfel că am fost nevoit să o trag cu forța în afara casei, după ce am deconectat un cuptor, care a fost aprins pentru a pregăti ceva de mâncare. În casă nu era energie electrică, iar doamna avea multe haine pe ea, fiindcă nu funcționa sistemul de încălzire. Nu știu cum e posibil să locuiești în astfel de condiții. Ea nu și-a dat seama că era în pericol, astfel că am fost nevoit să o scot cu forța din locuință”, povestește moldoveanul. 

Ulterior, au venit pompierii care au avut nevoie de câteva ore pentru a localiza incendiul.  

Moldoveanul Radu Benderschi locuiește împreună cu familia sa de mai bine de 10 ani în Italia și este angajat la o întreprindere care se ocupă de transportarea medicamentelor. „Am făcut doar ceea ce ar fi trebuit să fac”, a mai spus moldoveanul.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -13 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Maia Sandu a reactionat?
  A venit cu vre-un mesaj, cu vre-o reactie?
 • +2 (2)
  brVO,ne mandrim cu asa oameni
 • 0 (0)
  In Occident sant multe locuinte care nu au curent sau nu-si incalzesc casele iarna, ci stau cu randuri de haine. Articolul e doar un simplu exemplu, ca sa nu para cuiva ca in UE se plimba cainii cu colaci in coada.
  Cum in Occident au ajuns multi rebeata de treaba, este ceva obisnuit ca un patsan de-a nostri sa se implice.
  O cunostinta de-a mea a pus o piedica unui modjahed in fuga, care furase gentuta la o doamna. S-o piz..nit concret arabu de asfalt, de nu se putea scula de durere. L-au colectat fara probleme. Da patsanu si-o continuat drumul mai departe pe trotuar, in urletele defaimatoare a animalului.
  Asa ca baietii pe unde pun vre-o mana, pe unde intind vre-un picior...

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA