ora: 13:25, 15 iul 2017 31400
Autor: Redactia UNIMEDIA

(foto) Sigur că e în Chișinău. Evghenii Șevciuk, surprins în fața unui bloc din capitală


(foto) Sigur că e în Chișinău. Evghenii Șevciuk, surprins în fața unui bloc din capitală
Foto: UNIMEDIA

Ex-liderul de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, a fost suprins în fața unui bloc din centrul capitalei. Imagine cu acesta a fost postată pe o rețea de socializare de către activistul civic, Valeriu Pașa.

"Eu am înțeles că Șevciuc e în Chișinău. Dar chiar să fim oare vecini? 
Upd. Apropo, dle Andrian Candu, ziceați că e ceva cu securitate, ăsta mornăia că vor să atenteze la el. Poate îl duceți naibii de lângă copiii noștri dacă e așa treaba? De dorit exact în capătul opus al străzii Bernardazzi, în penitenciarul 13", conține mesajul postării.

UNIMEDIA menționează că presa a scris că fostul șef al regiunii transnistrene, Evgheni Șevciuk și soția sa, Nina Ștanski, trăiesc într-o casă de lux în centrul capitalei, sub securitatea personală.

Șevciuk s-a refugiat la Chișinău după ce așa zisele autorități de la Tiraspol au deschis mai multe dosare penale pe numele său.

Acum o săptămână, Jizdan a declarat pentru UNIMEDIA că oamenii legii de la Chișinău nu știu unde se află fostul lider de la Tiraspol. „Deocamdată nu am avut niciun contact, nicio declarație. Ne-am autosesizat din mass-media. După ce vom investiga, oricum trebuie de făcut careva acțiuni, care o să demonstreze adevărul sau vice-versa. Deocamdată vedem ceea ce spune Facebook-ul și rețelele de socializare”.

Președintele Parlamentului spune contrariul. Candu confirmă aflarea fostului lider de la Tiraspol Evgheni Șevciuk la Chișinău și afirmă că se află sub monitorizarea autorităților moldovene.

 

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (3)
  Sa mai zică cineva ca molotovenii nu-s toleranți.... In alta tara nu prea îndepărtată, se bronza tipul cu vreun Шмель-М sau dădea Ortul popii de insuficienta cardiaca prin Lefortovo. Dar la necivilizații de noi umbla unde vrea mușchiul lui. Degrabă cetățenia molotoveneasca va fi de aur.
 • +2 (4)
  Eu,am mai scris ca idiotul asta trebuie de impuscat,impreunâ cu ce-i care-l aparâ.Sâ se gaseascâ niste haiduci tineri si sa-si facâ treaba.Co o lighioanâ mai ptin va fi.Nici intru-n caz sa nu facâ ceva impotriva copilului,lor.Dar ei(cucoana,inclusiv) trebuie pedepsiti dur.DUR.
  • 0 (2)
   ..cine sunt acei ce au dreptul sa ia veti??!!!
 • -2 (4)
  Я встречал его Мега Химки ,он очень простой ,открытый для общения без охраны!)Если он будет полезен для объединение двух берегов, надо использовать.А судить надо Снегура и Смирнова двух придурков разделивших народ Молдовы!))
  • +1 (3)
   shiokan, cu 13 lei a tai in buzunar tu la nime nu trebuiesti, nu ne trebuie noua rusoloii din PMR si gagauzia, asta-i ghimaroi pentru Moldova
   • +3 (3)
    gnida si porcul separatist se plimba bine mersi prin Chisinau ca la el acasa, aceasta bâdla din prima zi trebuia arestat cu mochia lui de stanschi si pusi la racoare in conditii inumane pe viata, de asa spurcaciuni nici nu iti este jale
 • +2 (2)
  ..ai bani..ai si dreptate..
 • +3 (5)
  Un fost lider separatist se ascunde in centrul capitalei "la cei mai mari dusmani ai sai", si nimeni nu-i face nimic... SUPER! Acum se vede, ca "fostii dusmai" iau devenit cei mai buni prieteni si aparatori... Ianukovici a fost protejat de Rusia iar Sevciuk - de Moldova. Vai de capul organelor de drept din Moldova!
  • 0 (0)
   De ce dusmani? Sant baieti la Chisinau si Tiraspol care fac bani frumosi din "separatizm". Daca sant chestii serioase, baietii il pot aranja bine merci chiar la Chisinau. Nu m-as mira ca Sevciuk se plimba pe la noi pentru a finisa niste treghi cu baieti de-a nostri. Observati ca cucoana trebuie sa fie in alte tari in aceasta perioada.
 • +3 (5)
  Înghițiți moldoveni...
 • +3 (3)
  o luptat impotriva Moldovaei, si acum voi credeti ca poate sa ajute Moldova? Asta trebuie in general inchis pe viata pentru crime impotriva umanitatii!


  Sunt cetățean activ
 • -3 (3)
  Citind comentarile se vede cata intoleranta,cata rautate...Dar poate v-a fi de folos.Societatea nu permite nimanui, care poate a gresit, sa se reabiliteze. Si daca v-a fi omorat v-a va fi mai usor? Daca va fi distrusa o familie si o mama cu fat, ve-ti fi mai impliniti?Rautatea ne incurca sa evolutionam....
  • +3 (3)
   Omorat - nu,dar tras la raspundere (impreuna cu acea mama despre care zici) pentru infractiunile savarsite (vezi cele 3 capete de acuzare pe care le indica juristii de la Promo-LEX) - numaidecat! Ar fi bine daca ai putea dialoga cu parintii,elevii si profesorii din scolile cu predare in romana (din stanga Nistrului) sau cu fermierii din Malovata si Cocieri,poate ai fi inteles mai bine situatia!
   Faptul ca exista un copil mic poate fi doar circumstanta atenuanta,nicidecum nu-i scuteste de pedeapsa.E normal sa savarsesti infractiuni grave si sa eviti pedeapsa din cauza ca ai copii mici la intretinere (au fost recent mediatizate cateva cazuri din astea)?
   Mai degraba nu evolutionam din cauza ca avem memorie scurta si-i iertam pe cei care ne distrug viata,fara a cere si obtine pedepsirea lor conform legii...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA