ora: 10:00, 02 sep 2017 4783
Autor: Cristian Jardan

(foto) Sfârșit de turneu pentru Radu Albot. Sportivul moldovean și-a încheiat cu capul sus aventura extraordinară de la US Open


(foto) Sfârșit de turneu pentru Radu Albot. Sportivul moldovean și-a încheiat cu capul sus aventura extraordinară de la US Open

Parcursul incredibil a lui Radu Albot la US Open s-a încheiat în această noapte după un duel de 2 ore și 7 minute cu americanul Sam Querry. Locul 17 mondial a trecut cu greu, scor 4:6, 6:2, 6:4, 6:4, de sportivul născut la Chișinău.

În urma acestei înfrângeri, Radu Albot rămâne cu cea mai importantă performanță a carierei, turul 3 la un turneu de Mare Slem, 144 de mii de dolari și 90 de puncte ATP. O performanță fabuloasă, după cum au declarat comentatorii de la Eurosport, canalul TV care a transmis în direct partida.

Radu Albot a început extrem de curajos partida și a câștigat surprinzător primul set cu 6:4. A fost prima partidă pe care americanul Sam Querry a pierdut-o la acest turneu.

A urmat imediat un moment de slăbiciune a sportiviului din Republica Moldova și, chiar în debutul setului 2, Albot a pierdut serviciul, moment pe care mult mai titratul său adversar l-a gestionat cum nu se poate mai bine, care și-a adjudecat ușor setul.

Beneficiind de serviciul său devastator de peste 200 kilometri la oră, Sam Querry a reușit nu mai puțin de 18 ași în partidă, iar din păcate, Radu Albot nu a găsit cum să-i facă față. De menționat că sportivul american se află la cel mai bun sezon din cariera sa, reușind o semifinală la Wimbledon, iar la această ediție de US Open, este văzut de mulți specialiști cu șanse foarte mari de a ajunge în finală.

Vedeți mai jos o galeri foto de pe site-ul oficial al turneului. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Sport
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA